Hvordan å godkjenne en e-post i Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 tilbyr flere metoder for å "godkjenne" e-postadresser. Godkjenning av en e-post, som Microsoft Outlook refererer til som å legge til "avsendere" -liste, forteller Outlook slik at e-post fra en bestemt avsender til en brukers innboks, snarere enn dumping den i en spam eller søppelpost mappen. Stedet der du fant e-post fra avsenderen i spørsmålet vil hjelpe diktere hvordan du legger den til Outlook avsendere listen.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Outlook 2007. Velg "Mail" fanen nederst til venstre i vinduet hvis du er i en annen rute, for eksempel kalenderen eller Oppgaver-ruten.

2 Hviteliste en e-post manuelt. Åpne Microsoft Outlook 2007, velger du "Verktøy" og "Alternativer" fra toppmenyen. Velg "søppelpost Alternativer" og "sikre avsendere" under "Innstillinger" -kategorien. Klikk på "Legg til". Skriv inn e-postadressen til personen du ønsker å godkjenne. Klikk "OK" for å lagre arbeidet ditt.

3 Legg til en avsender som e-post ble sittende fast i en "søppelpost" eller spam-mappen. Naviger til mappen av valget, høyreklikk på ønsket e-spissen. Velg "søppelpost" og "Legg til avsen List." Du kan også velge "Legg til avsender Domain å sikre avsendere" å godkjenne et helt domene. Adresser fra et bestemt domene vil alle inneholde de samme tegnene funnet etter "@" skilt i adressen.

Hint

  • Mens du er i kategorien "avsendere", kan du plassere en sjekk-merket ved siden av "Også tilliten e-post fra mine kontakter" og "automatisk til folk jeg e-post til over sikre avsendere" for å unngå manuelt legge til kontakter og hyppige mottakere til avsen listen.