Hvordan å Identifisere USB skriverporter i Windows 98

Datamaskiner som selges med Windows 98-operativsystemet forhåndsinstallert var blant de første til å tilby USB (Universal Serial Bus). Selv om portene tilbys tregere dataoverføring enn hva vi anser normalt i dag, de første USB-porter fungert på samme måte. Det er ingen sett USB-porter for spesifikke enheter og maskinvare. Men som USB-skrivere begynte å dukke opp, de fleste PC-produsenter merket en av de integrerte portene som "skriverporten."

Bruksanvisning

1 Inspiser frontpanelet på Windows 98-datamaskin. Noen datamaskiner på den tiden tilbudt en front-loaded USB-port. Havnen er omtrent en halv tomme bred og en fjerdedel av en tomme høy. Et bilde av en trefork vises ved siden av alle USB-porter.

2 Se på baksiden av datamaskinen hvis du ikke kunne finne noen USB-porter på forsiden. De fleste Windows 98 datamaskiner har minst to USB-porter side-by-side på baksiden av maskinen.

3 Sett inn USB-kabelen fra skriveren til en av de tilgjengelige USB-porter. Det spiller ingen rolle hvilken USB-port du velger.

4 Sett installasjonsdisken skriverdriveren i CD-stasjonen på datamaskinen. Hvis installasjonsveiviseren ikke åpnes velger du "Min datamaskin" og dobbeltklikk på CD-stasjonen.

5 Godta lisensavtalen for sjåføren (du kan ikke installere det hvis du ikke gjør det), og følg resten av instruksjonene for å fullføre en USB-skriver driverinstallasjonen.