Hvordan å ikke vise MS Word 2007 Sideskift

Hvordan å ikke vise MS Word 2007 Sideskift


Sideskift viser hvordan et dokument vil se ut når du skriver det på faktiske ark. Noen ganger, men plasseringen av sideskift ikke saken, og ser dem bare forstyrrer flyten i teksten. I tillegg, i et langt dokument, viser sideskift kan gjøre dokumentet synes lenger, noe som gjør rulle tungvint. Skjule sideskift, på den annen side, skjuler overskrifter, bunntekst og det tomme rommet mellom slutten av en side og begynnelsen av neste. Derfor gjemmer sideskift forkorter dokumentets visuelle lengde og fjerner eventuelle forstyrrelser i den primære teksten.

Bruksanvisning

1 Hold markøren over sideskift - det tomme rommet mellom bunnen av en side og toppen av den påfølgende siden. To piler vises, som peker nedover og en peker oppover. Dobbeltklikk. Word 2007 vil ikke lenger vise sideskift.

2 Klikk på "View" -fanen øverst på siden. I gruppen på lengst til venstre, merket "Dokument Views," klikk "Web Layout" eller "Draft".

Web Layout-visningen viser et helt dokument i en sammenhengende hvite området. Utkastet Visningen viser bare en tynn stiplet linje for å markere hvor en side slutter og en annen begynner.

3 Klikk på "Microsoft Office" -knappen øverst i venstre hjørne av programmet. På bunnen av rullegardinmenyen, klikk på "Alternativer for Word". Det vises en dialogboks; Klikk på "Vis" fanen i venstre kolonne.

Under den første overskriften, "Page visningsalternativer," fjern merket for "Show mellomrommet mellom sider i Print Layout View". Klikk "OK" nederst i dialogboksen.