Hvordan å klone en USB-minnepinne

Hvordan å klone en USB-minnepinne


USB-stasjoner er en rask og enkel måte å transportere data fra en datamaskin til en annen. De holder en stor mengde data, er billig, og du kan legge til og fjerne data fra dem i løpet av sekunder. Hvis du har en flash-stasjonen du vil klone, dette kan høres komplisert. Men er alt du trenger å gjøre for å gjenskape dataene for å kopiere den til datamaskinen og deretter til den nye minnepinne.

Bruksanvisning

1 Plugg USB-minnepinne du ønsker å klone inn i datamaskinens USB-port. Hvis du blir bedt om å åpne stasjonen, velg "OK". Ellers finner tommelen stasjonen på datamaskinen og åpne den. Det vil enten bli presentert som en harddisk på skrivebordet eller som en flyttbar stasjon på oppgavelinjen.

2 Opprett en ny mappe på skrivebordet. Gi denne filen noe som beskriver objektene på USB-minnepinne. Dette vil gjøre det lettere å finne senere.

3 Velg filene på USB-minnepinne med markøren. Et høydepunkt rundt dem viser at du har valgt ut de stedene. Høyreklikk på en av de valgte objektene og velg "Kopier".

4 Åpne tom mappe på skrivebordet. Høyreklikk i mappen og velg "Lim inn." Det kan ta et minutt til filene ferdig med å kopiere hvis det er mange av dem.

5 Klikk på minnepinne-ikonet på oppgavelinjen og velg "Eject". Når ikonet forsvinner fra oppgavelinjen, ta den ut av USB-porten. Sett den tomme USB minnepinne i USB-porten.

6 Dobbeltklikk på mappen som inneholder den første USB minnepinne data for å åpne den. Velg alle elementene i mappen, høyreklikke på dem og velge "Kopier".

7 Åpne blank USB minnepinne ved å klikke på ikonet enten på skrivebordet eller oppgavelinjen. Høyreklikk på mappen og velg "Lim inn." Dette vil kopiere alle filene fra den opprinnelige USB-minnepinne til blankt.