Hvordan å komme forbi en Barracuda Web Filter

Hvordan å komme forbi en Barracuda Web Filter


Barracuda er en web filter program som blokkerer og hindrer trusler og data risiko. Programmet ble utviklet av Barracuda Networks i 2002 og er ofte brukt av skoler til å blokkere innhold som kan inneholde spam og spy-ware. Den kan også brukes til å blokkere tilgangen til bestemte nettsteder generelt. Det er mange proxy nettsteder som du kan gå til for å omgå Barracuda. Men de endrer ofte når Barracuda hører om dem.

Bruksanvisning

nettsteder

1 Søk etter en proxy mailingliste som sender ut flere proxy nettsteder per uke. Barracuda kan registrere nettleserloggen, så hvis en proxy-området ligger, sjansene er det vil ikke jobbe mer enn en gang eller to, spesielt hvis det er velkjent. Å registrere seg for en proxy postliste vil gi deg tilgang til proxy nettsteder som de er utviklet.

2 Skriv inn hele URL for web adresse som du ønsker å gå til, i stedet for bare domenet. Noen web-filtrering tjenester, for eksempel Barracuda, bare blokkere domenenavnet, ikke hele nettadressen. For eksempel, ville du skrive "http: //" i stedet for "www."

3 Gå til en søkemotor og skriv inn den fullstendige URL, snarere enn bare domenenavnet. Dette kan hjelpe deg å omgå filteret fordi du bruker søkemotoren stedet for å skrive inn adressen i nettleseren.

4 Sjekk nettsteder på ulike tider av døgnet. Brukere kan konfigurere web filter for bestemte tider på dagen.

E-post

5 Gå til e-postprogrammet og finn din Barracuda e-postmelding. Barracuda sender daglige e-post om filteret, hvis du ønsker å omgå et nettsted som er blokkert av din e-brannmur.

6 Klikk på "å administrere dine preferanser, Klikk her" linken i e-posten. Klikk på "Preferences" og "karantene".

7 Klikk "Nei" under "Valg" og velg "Lagre endringer".

8 Åpne kategorien "Spam Innstillinger" og velg "Nei" og klikk "Lagre endringer".

9 Åpne "virussjekk" og klikk "Nei" Klikk "Off" under "Barracuda Real-Time Protection" og klikk "Lagre endringer".