Hvordan å kompilere et .java fil for RSBOT

Java-språket er en sammensatt på tvers av plattformer, open source programmeringsspråk. En fil med .java filtypen er en Java kildekode fil. Den .java kildekoden filen er en enkel tekstfil opprettet i et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, og det skal utarbeides ved hjelp av Java kompilatoren for å lage en kjørbar applikasjon. For å kompilere en .java fil for RSBOT programmet eller andre formål, laste ned og installere Java utviklingsplattform fra java.sun.com.

Bruksanvisning

1 Klikk én gang på ".java" filen for å markere filen og sørg for at du kan se filen forlengelsen av ".java." Hvis utvidelsen filen er skjult, justere innstillingene i Windows Explorer til å vise alle filtyper. For å gjøre dette, åpne Windows Utforsker, og klikk "Verktøy" fra menylinjen. Klikk på "Mappealternativer" linken, og klikk deretter på "View" -fanen. Fjern merkingen for "Skjul filetternavn for kjente filtyper" og klikk "OK."

2 Klikk på Windows "Start" -knappen for å vise Search-boksen.

3 Skriv "cmd" (uten anførselstegn) i søke boksen og trykk "Enter". Kommandovinduet DOS åpnes.

4 Skriv inn følgende kommando ved DOS-ledeteksten, og trykk "Enter" -tasten for å kompilere Java-program. Substitute navnet på ".java" -filen for "filnavn" i eksempelet:

javac filename.JAVA

5 Type "filnavn" (uten anførselstegn) - med "filnavn" her representerer navnet på .java fil - for å kjøre Java-program.