Hvordan å kompilere Java Uten JDK

Kompilere Java kildekode vanligvis krever Java Development Kit, eller JDK, som inkluderer Java kompilator, eller javac, Java Runtime Environment eller JRE, og ulike biblioteker for å hjelpe programmering. Imidlertid er JDK en stor fil som tar opp ressurser på datamaskinen, og ikke alle plattformer har sin egen versjon av JDK - selv om de fleste gjør. I slike tilfeller kan du gå på nettet og få Java-programmer utarbeidet av en enkel web-tjeneste.

Bruksanvisning

1 Skriv Java-kildekoden i tekstredigeringsprogram. Lagre den under navnet "prog1.java."

2 Naviger til innovation.ch/java/java_compile~~V. Dette nettstedet inneholder et skjema for å laste opp Java kildefiler.

3 Last opp klassen filen. Klikk på "Browse" -knappen ved siden av den første Source File tekstfeltet. Naviger til "prog1.java" filen og velg den.

4 Velg kompileringsvalg. Nettstedet tilbyr ulike samle flagg, for eksempel detaljert feilsøking og optimalisering. Velg alternativene, sammen med den versjonen av Java du vil at filen kompilert i.

5 Klikk på "Compile" -knappen. Nettstedet laster opp filen og kompilere den på sine egne servere. Hvis det ikke er noen feil, neste side presenterer deg med en lenke for å laste ned den kompilerte Java-klassen, som du kan laste ned og kjøre på datamaskinen.