Hvordan å kompilere JNI i Ubuntu

Hvordan å kompilere JNI i Ubuntu


Opprette og kompilere Java eller JNI programmer i Ubuntu lar deg bruke Terminal-vinduet til å gjøre mange av kommandoene uten å navigere grafiske grensesnitt for å finne kjøring filer eller å gjøre andre justeringer. Java-programmering klasser ofte bruker Ubuntu eller andre Linux-distribusjoner for kompilere programmer. Linux gir også et sikrere miljø fra hacking og malware enn noen andre operativsystemer samt å være fri og gi gratis open-source verktøy.

Bruksanvisning

1 Klikk på Ubuntu symbol i øvre venstre hjørne av skjermen, og skriv "Java" i søkefeltet og åpne Java editor. Hvis du ikke har en ennå, er det flere du kan velge mellom, inkludert jEdit, Eclipse og DrJava. Installere hvert kan kreve en annen prosess.

2 Skriv inn ditt program i vinduet. En populær en for Java nybegynnere er "Hello World" program, som ser slik ut:

public class Helloworld {

public static void main(String[] args) {

System.out.println ( "Hello, World");

}

}

Trykk på "Lagre" knappen og lagre det i "~ brukernavn / introcs / hallo" katalogen. Erstatt "brukernavn" med ditt brukernavn på datamaskinen.

3 Åpne terminalvinduet ved å holde nede "Ctrl", "Alt" -tastene og og trykke på "T". Skriv inn følgende kommandoer for å flytte inn i riktig katalog og kompilere programmet:

cd ~ / introcs / hallo

javac HelloWorld.java

Når utgangen fra kompilering ferdig og du har en ledeteksten igjen, skriv den neste til å kjøre programmet:

java Helloworld