Hvordan å lære om stasjonær erstatning bærbare datamaskiner

Hvordan å lære om stasjonær erstatning bærbare datamaskiner


Det finnes en rekke bærbare klasser som spenner fra netbooks, slanke bærbare datamaskiner og moderat størrelse bærbare datamaskiner til stasjonære erstatninger, som er på toppen når det gjelder størrelse og makt. Grunnen til at det kalles en stasjonær erstatning er fordi denne klassen av bærbare er like kraftig som en stasjonær datamaskin, og kan gjøre noe som en stasjonær kan gjøre. En stasjonær erstatning er ikke for alle, men når man skal vurdere en du ønsker å sørge for at det fyller alle dine databehov.

Bruksanvisning

1 Fastslå akkurat hva den stasjonære PC-behov er. Se på din nåværende skrivebordet eller hva du ønsker i en stasjonær hvis du kjøper en ny. Vanligvis ville minimumskravene inkludere en DVD skrivbar stasjon, en stor harddisk, stor skjerm, masse minne og et stort tastatur. I noen tilfeller vil du kanskje en bærbar PC som bruker en stasjonær skjermkort som er lett utskiftbare av brukeren. Andre hensyn kan inkludere full kraft høyttalere, Firewire-porter eller andre porter.

2 Window-shop for bærbare datamaskiner ved å gå til produsentens nettsider som Dell og Toshiba og se på spesifikasjonene for de største og mektigste bærbare datamaskiner. Les spesifikasjonene.

3 Les vurderinger i datamaskinen magasiner og nettsteder som PCMag og PCWorld. Anmeldelser av de nyeste desktop erstatning bærbare datamaskiner vil markere hva som fungerer bra på disse datamaskinene og hva som ikke virker. Du kan være i stand til å se et mønster av noen av begrensningene i desktop erstatninger.