Hvordan å lære PowerPoint gratis Online

Hvordan å lære PowerPoint gratis Online


Online opplæring gir kostnadsfrie alternativer for å lære PowerPoint. I dagens teknologidrevet virksomhet verden, lære å effektivt bruke PowerPoint er avgjørende for fagfolk. PowerPoint er en lysbildefremvisning program som lar brukerne lage multimedia presentasjoner som er integrert i virksomheten forhandlingene, salg, kampanjer, konferanser og komiteer. I tillegg kan programvaren brukes utenfor kontoret og brukes effektivt i akademikere innstillinger. Læring PowerPoint er et must for dagens studenter og fagfolk.

Bruksanvisning

1 Komplette tutorials på Microsofts nettsted. Microsoft tilbyr gratis online opplæring for PowerPoint 2003, 2007 og 2010.

Online opplæring for PowerPoint 2003 omfatter inngående drøfting av å lage og tilpasse animasjoner, tilpasse menyer og verktøylinjer, lage diagrammer og nye maler og utskriftstips.

Den elektroniske opplæring for PowerPoint 2007 inneholder informasjon om hvordan du legger lydeffekter og grafikk, tilpasse lysbilder og legge lyd eller video for å gjøre presentasjoner mer dynamiske.

Kurs for PowerPoint 2010 inneholde informasjon om overgangen fra tidligere versjoner av programvaren, og peker på likheter og forskjeller mellom versjonene. Den elektroniske opplæring tilbyr også informasjon om sensitive forretningsmessige problemstillinger som sikkerhet.

2 Besøk actDEN nettstedet. Dette nettstedet tilbyr opplæring for PowerPoint 1998, 2003 og 2007. Alle disse tre tutorials følge de samme disposisjon og dekker temaer som lysbilde skapelse, sette inn bilder og med lyd og bevegelse samt presentasjon øvelse og timing. Møtet PowerPoint delen har også en quiz for brukere til å teste seg selv som de navigerer gjennom opplæringen, vurdere sin kunnskap om programmets funksjoner. Dette eget tempo veiledningen gir tips og forslag om bruk av maler, velge blant ulike syn og hoppe fra lysbilde til lysbilde.

3 Prøv tutorials ved Indiana University --- Purdue University Indianapolis. Disse opplæringsprogrammer tilbyr detaljert opplæring i PowerPoint 2000 og 2007. Dette nettstedet tilbyr også en tutorial for PowerPoint 1997 Grunnleggende, men fordi det er pensjonert opplæringen ikke er oppdatert.

PowerPoint 2000 opplæringen dekker emner fra enkle funksjoner som identifiserer verktøylinjer og bruk av plassholdere, lage lister med punkter og velge bullet stiler til mer kompliserte oppgaver som å lage animasjon, som omfatter lysbildeoverganger og timings og sette inn hyperlenker og bilder. Den 2000 tutorial er også tilgjengelig i en spansk oversettelse.

PowerPoint 2007 opplæringen gir detaljer for bruk av bånd, lagring, utskrift og publisering presentasjoner samt flere visuelle temaer som festelinjeavstand, justere skriftstørrelsen og lage og sette inn tabeller, diagrammer og diagrammer.

4 Les den elektroniske veiledningen ved Scripps College. Deres Informasjonsteknologi siden tilbyr dybdebrukerhåndbøker, og gir instruksjon på programvarebruk. De tilbyr opplæring og informasjonssider som dekker et bredt utvalg av programvare. PowerPoint-presentasjonen gir informasjon om de grunnleggende operasjoner og funksjoner i programmet. Grunnleggende inkludere informasjon om skjermvisninger, innhold veivisere og skape nye filer. Funksjoner delen dekker emner som tilpassing av bakgrunner og maler, endre farger, sette inn objekter og velge lysbilde design. Brukerhåndboken omhandler også flytskjemaer og sette inn gjenstander og bilder samt legge animasjon, lyd og video.

5 Fullfør Oregon State PowerPoint Tutorial. Selv om designet for utdanning studenter, inneholder denne opplæringen relevant informasjon som gjelder for andre innstillinger og på tvers av fag. En PowerPoint lysbildefremvisning presenterer de grunnleggende programvaren og bruken av den. Resten av opplæringen omfatter spesifikke detaljer og instruksjoner, sammen med skjermbilder av trinnene i prosessen med å forstå funksjonene, navigere funksjoner og skape lysbildene i programmet. Denne opplæringen undersøker funksjonen av de fleste menyelementer og knappekontrollene samt gir klare instrukser for bruk av tegneverktøylinjen og funksjoner.