Hvordan å myke museknappene

Hvordan å myke museknappene


Opprettholde riktig ergonomi er viktig for din generelle helse når du arbeider tungt med datamaskiner. En av de største bekymringene i ergonomi er carpal tunnel syndrom eller andre forhold som kan oppstå fra å legge for mye press på hendene og håndleddene. Stive museknappene kan være en stor bidragsyter til disse helsemessige bekymringer. Gjør din museknappene mykere ved å installere noen enkle polstring på knappene.

Bruksanvisning

1 Bruk trykkluft på boks til å blåse gjennom små sprekker rundt museknappene. Dette kan fjerne støv eller andre hindringer holde museknappene sitter fast.

2 Plasser pekefingeren mot din filt eller tykk polstring. Trace omrisset av pekefingeren med en blyant. Gjenta dette på et annet område av filten.

3 Klipp ut tracings av pekefingeren fra filt. Legg dem mot venstre og høyre knapp på musen. Klipp av overflødig filt som ikke får plass direkte på knappene og reiser over på hoved musen kroppen der hånden hviler.

4 Påfør et tynt lag av gummi sement til museknappene. La den sitte omtrent fem minutter eller så før klebrig. Med musen frakoblet, eller datamaskinen av, trykker du ned følte brikkene på gummi sement. La musen sitte i ca en time å tørke grundig.

5 Fortsett å bruke museknappene regelmessig før de bryter seg inn over tid. Stive museknappene på nye mus eller en ny laptop generelt blitt lettere å bruke over tid, noe som krever mindre press for et klikk.

Hint

  • Vurder å kjøpe en ekstern mus til bruk med bærbare datamaskinen, særlig hvis den har et enkelt museknapp i stedet for to knapper nær musematten som ligger under tastaturet. Enkeltmuseknappene kan være stivere og krever mer press for datamaskinen for å registrere et klikk.