Hvordan å myke rynker i Photoshop CS4

Mange kosmetikk på markedet tilbyr store løfter for rynke reduksjon, men produktene kan være dyrt. Kirurgi for å redusere rynker er enda mer kostbart og farlig. Hvis du er interessert i å se hvordan du eller noen andre ville dukke opp med litt færre rynker, ta bildene dine i Photoshop CS4. Photoshop, en del av Adobe Creative Suite, og tilbyr et Kosmetikk-og kirurgi gratis måte å myke opp rynker. Selv om det vil bare være på skjermen, kan du oppleve å skru klokken tilbake i en langt mindre invasiv måte.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop CS4, klikker du på "File" -menyen og velg "Open". Bla til et bilde med en rynkete ansikt og dobbeltklikk på filnavnet for å åpne bildet i Photoshop arbeidsområdet.

2 Klikk på "forstørrelses" -verktøyet, som ser ut som et forstørrelsesglass eller lollipop, på bunnen av "Tools" paletten på venstre side av skjermen. Zoom inn på en del av den rynkete ansikt, for eksempel kråker føtter rundt øynene.

3 Klikk på "Blur Tool", som ser ut som en regndråpe, på "Tools" paletten. Hvis du ikke ser "Blur Tool", høyreklikker du et ikon som ser ut som en hul trekant eller en pekende finger. Disse verktøyene alle har samme ikonet plass. Høyreklikk ett av disse verktøyene og velg "Blur Tool."

4 Trekk ned verktøymenyen på verktøylinjen øverst på skjermen; det er den andre knappen fra venstre. Velg en liten, fuzzy, rund pensel hodet, slik som # 13.

5 Plasser markøren over rynker og trykk og hold nede venstre museknapp. Dra markøren rundt rynkete området, som blir mykere som du dimme kantene. Jo mer du drar over samme sted, jo mykere området vises. Gjenta dette for resten av rynker i ansiktet.

6 Klikk på "File" -menyen og velg "Lagre som". Skriv inn et nytt navn for filen; ikke lagre den med samme navn som det opprinnelige, eller vil du ikke kunne få tilgang til den umodifiserte versjonen igjen.