Hvordan å nedgradere til HP G60-230 USA

Hvordan å nedgradere til HP G60-230 USA


Du kan bytte datamaskiner mer effektivt takket være eksterne harddisker, Internett og mobile enheter. Alle disse verktøyene er nyttig i nedgradering fra din nåværende datamaskin til HP G60-230 amerikanske bærbar datamaskin. Når du overføre filer til harddisken din og mobile enheter, kan du overføre dem til G60-230 laptop på en effektiv måte.

Bruksanvisning

1 Koble den eksterne harddisken til den gamle datamaskinen med en USB-ledningen. Hvis stasjonen har en power-knappen, plugge kabelen inn i stikkontakten og slå på enheten.

2 Vent til Windows for å gjenkjenne den eksterne harddisken. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på skrivebordet og åpne stasjonen som representerer den eksterne harddisken. Dra alle filene, for eksempel Microsoft Word-dokumenter, musikk, bilder og andre data over til stasjonen. Vent til Windows for å kopiere hver fil. Hvis du beholdt installasjons programmets, i ".exe" format, overføre disse filene til den eksterne harddisken.

3 Koble stasjonen fra datamaskinen etter at filene er kopiert.

4 Koble mobiltelefonen til datamaskinen for å kopiere kontaktene til enheten. Windows Mobile Device Center åpnes. Klikk "Sett opp denne enheten," og klikk "Kontakter", som dataene som skal synkroniseres. Klikk "Next", navnet på enheten, og klikk på "Set up" Kontaktene dine vil bli overført fra datamaskinen til telefonen.

5 Koble den eksterne harddisken til G60-320 laptop. Vent til Windows for å gjenkjenne stasjonen. Høyreklikk på skrivebordet og velg "New Folder". Skriv inn et navn på mappen, slik "kopierte filer."

6 Åpne den eksterne harddisken ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" og stasjonen. Trykk "CTRL" og "A" på samme tid for å velge alle filene. Høyreklikk og velg "Kopier". Lukke vinduet. Åpne mappen du opprettet i forrige trinn. Høyreklikk og velg "Lim inn." Alle filene du kopierte fra den eldre datamaskin vil bli lagret i denne mappen.

7 Koble den eksterne harddisken.

8 Koble mobiltelefonen til datamaskinen. Vent til Windows Mobile Device Center for å åpne. Klikk "Sett opp denne enheten." Velg "Kontakt", og trykk "Next". Enhetens navn og klikk på "Set up." Kontaktene fra den gamle datamaskinen vil bli overført til denne maskinen.

9 Last ned alle programmene dine på nytt ved å sette inn programvare-CD inn i datamaskinen, og følge instruksjonene på skjermen. Alternativt kan du besøke hvert program hjemmeside for å laste ned programmet på nytt.