Hvordan å omdirigere en Blogspot hjem til en annen side

Hvordan å omdirigere en Blogspot hjem til en annen side


En måte å omdirigere noen til et annet nettsted, er å legge en HTML Meta tag til nettsidens header delen. Du har kanskje sett denne typen omdirigering mens du surfer på nettet. Hvis du har en Blogspot blogg, kan du bruke den samme teknikken for å omdirigere besøkende til alternative nettsteder. Blogspot HTML er ikke så enkelt som det man finner på vanlige nettsider, men du kan fortsatt legge til en HTML Meta tag til bloggen din når du vet hvor du finner overskriften delen i bloggen HTML-kode.

Bruksanvisning

1 Logg på Blogspot konto. Dashbordet vises. Klikk på "Design" linken ved siden av bloggen du ønsker å oppdatere.

2 Klikk på "Rediger HTML" for å åpne "Rediger mal side. Klikk på" Last ned hele malen, "og deretter" Lagre fil ".

3 Klikk på "OK". Blogger lagrer en sikkerhetskopi av bloggmalen. Dette gjør at du kan gjenopprette det hvis du trenger å gjenopprette bloggen til sin opprinnelige tilstand etter å oppdatere den. Finn HTML som vises i Rediger mal boksen. Denne inneholder bloggens HTML. Trykk "CTRL" og "F." Nettleseren din viser en søkeboks.

4 Lim inn følgende tekst i den boksen:

<B: inkludere data = 'blogg' name = 'all-head-innhold "/>

Trykk enter." Nettleseren lokaliserer HTML-kode som inneholder denne teksten.

5 Plasser markøren før den linjen med tekst og trykk "Enter" for å lage en blank linje over teksten. Lim inn følgende tekst i det tomme linjen:

<Meta http-equiv = "refresh" content = "0; url = NEW URL" />

Erstatt ny URL med nettadressen til nettstedet ønske dere ønsker å omdirigere besøkende. For eksempel, for å omdirigere dem til Det hvite hus nettstedet, endre teksten til å lyde som følger:

<Meta http-equiv = "refresh" content = "0; url = http: //www.whitehouse.gov&quot; />

6 Klikk "Preview" for å forhåndsvise bloggen din. Nettleseren vil omdirigere deg til området du har angitt i HTML.

7 Gå tilbake til Rediger mal siden og klikk "Lagre mal" for å lagre endringene.

Hint

  • Meta tag brukt i dette eksemplet inneholder følgende strengen. Content = "0 verdi på null forteller nettlesere for å omdirigere til en ny side umiddelbart endre det tallet til en annen verdi hvis du ønsker nettlesere å vente før omdirigere besøkende.. tallet du skriver inn, for eksempel 4, representerer antall sekunder en nettleser vil vente før omdirigere.