Hvordan å omdirigere en WordPress Tab

Noen WordPress temaer vise nettstedets sider på fanene øverst på nettsiden. Sider er vanligvis brukes til å gi ytterligere informasjon utenfor hoved kronologisk blogg, slik som en "Om meg" side, eller en side som viser kontaktinformasjon. Men du kan omdirigere en av disse kategoriene til et annet sted, for eksempel et populært innlegg på bloggen, en partner område eller for å fremme en affiliate produkt. Det er en måte å omdirigere faner som ikke involverer HTML redigering.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din WordPress admin området. Fordi denne prosessen innebærer å installere en plugin, trenger du administratorrettigheter for å fortsette. Hvis du ikke er en sideadministrators, enten kontakte administrator og spørre om å få kontoen din oppgradert, eller be ham om å fullføre oppgaven selv.

2 Klikk på "Plugins" fra menyen til venstre linjen, og klikk deretter på "Legg til ny". Skriv "Quick side post redirect plugin" i tekstfeltet, og trykk "Søk Plugins".

3 Finn "Quick Side / Post Omadresser Plugin" i søkeresultatene, og klikk "Install Now". Vent til plugin til å installere, og klikk deretter på "Aktiver Plugin" fra bekreftelsesskjermen.

4 Klikk på "Sider" fra menyen til venstre linjen. Du har nå et valg: du kan enten opprette en ny side for å omdirigere, eller du kan omdirigere en eksisterende side. Merk at hvis du omdirigere en allerede eksisterende side, vil leserne ikke kunne se innholdet på denne siden. Enten klikk på "Legg til ny", eller finne siden du ønsker å omdirigere i listen, og klikk på tittelen.

5 Rull ned til like under hovedredigeringsområdet i midten av skjermen. Under "Quick Page / Post Omadresser Plugin" header, sjekk "Gjør Omadresser Active" boksen. Du har tre andre alternativer fra denne menyen. Ved å klikke de aktuelle avmerkingsboksene, kan du velge å ha destinasjonsadressen åpnes i et nytt nettleservindu, legge til en "nofollow" tag til koblingen som hindrer søkemotorene fra å bruke denne linken for å avgjøre plasseringen av nettsteder i nettsøk, og du kan skjule den opprinnelige sidens URL i favør av den du viderekobler til. Velg alternativene du ønsker.

6 Kopier og lim inn URL inn i "Redirect URL" tekstfeltet rett under boksene. Du må skrive inn den fullstendige nettadressen, inkludert "http: //" delen av koblingen. Klikk på "Update" øverst til høyre på skjermen. Hver gang noen forsøker å få tilgang til denne siden via fanene, hun vil nå bli omdirigert til nettadressen du har angitt.