Hvordan å omdirigere Flere domenenavn

Mange eiere kjøpe domenenavn som ligner på deres viktigste domenenavn for å hindre brukere fra å havne på feil nettside. Hvis domenet du har kjøpt ender i ".com", kan du vurdere å kjøpe ".net", ".no" og andre varianter å ta hensyn til vanlige feilstavinger. Det er mange måter å omdirigere flere domenenavn, inkludert bruk av standard domenenavn videresending verktøy levert av registratoren. Hvis registratoren ikke gir dette verktøyet, den metoden som vil føre til at minst skade på din søkemotor rangering er omdirigere via ".htaccess" side.

Bruksanvisning

1 Åpne en FTP eller File Transfer Protocol, program. Hvis du ikke har et FTP-program på datamaskinen, laste ned og installere en (se Ressurser).

2 Skriv inn FTP-området navn, brukernavn og passord som du har tilgang til en av nettsteder som du ønsker å omdirigere til de angitte feltene og klikk "Connect".

3 Finn ".htaccess" fil i hosted nettsted katalogen rute i programvinduet FTP. Klikk og dra filen til din lokale katalog ruten, og dobbeltklikk på den for å åpne ".htaccess" fil i standard tekstredigeringsprogram. Hvis det ikke er ".htaccess" fil i vert nettsted katalogen ruten, åpne din tekst editor og lage et tomt dokument. Lagre dokumentet som "file.htaccess".

4 Skriv "omdirigere 301 / http://www.domain.com/" inn en blank linje på bunnen av ".htaccess" dokument, men erstatte "http://www.domain.com" med nettadressen til nettstedet som du ønsker å videresende og trykk "Enter". Hvis du har opprettet din egen "file.htaccess" fil, så dette vil være den beste (og eneste) linje i dokumentet. Lagre dokumentet.

5 Klikk og dra ".htaccess" eller "file.htaccess" fil fra den lokale katalogen ruten til hosted nettsted katalogen ruten i FTP-program. Hvis du har opprettet en "file.htaccesss" filen, høyreklikker på filen etter at den er lastet opp til hosted nettsted katalogen og velg "Gi nytt navn", fjern deretter "fil" fra "file.htaccess" filnavn. Filen skal nå vises i hosted nettsted katalogen ruten som ".htaccess".

6 Koble fra gjeldende nettside i FTP programmet og skriv inn FTP-området navn, brukernavn og passord for å få tilgang til neste nettsted du ønsker å videresende. Last opp "file.htaccess" fil eller laste ned og redigere eksisterende ".htaccess" fil som med den forrige nettstedet. Gi nytt navn til "file.htaccess" filen til ".htaccess" om nødvendig.

7 Gjenta etter behov for å omdirigere flere domenenavn.

Hint

  • Hvis domenenavnene ikke blir omdirigert korrekt, redigere ".htaccess" fil for å sikre at du har skrevet riktig URL, og deretter laste opp filen til hvert nettsted igjen ved hjelp av FTP-program.