Hvordan å omdirigere utdata fra en fil til en annen i Linux

I Linux-operativsystemet hver kjørende program har et sett med input og output beskrivelsene. Hver deskriptor kan være en fil, et nettverk stikkontakt eller et rør (for å kommunisere med en annen prosess å følge en produsent-forbruker skjema). Linux skall omfatter en kraftig omdirigering mekanisme, ved hvilken utgangen av en fil kan være (re) rettet på hvilken som helst deskriptor uten å måtte modifisere koden av filen generere at produksjonen. Spesielt kan du sende resultatet av en fil til en fil du ønsker.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Linux-maskinen.

2 Lansere et kommandoskall. Den spesifikke måte å utføre dette trinnet avhenger av din Linux-distribusjon. For eksempel på Ubuntu Linux, klikk på "Programmer" på oppgavelinjen på toppen av skjermen. Velg "Tilbehør" og velg deretter "Terminal". En ny terminal vindu vil åpne opp, med et skall venter dine kommandoer.

3 Skriv inn følgende linje i skallet:

processFile> myOutputFile

Erstatt "processFile" av navnet på filen som vil generere den ønskede effekt, og "myOutputFile" av navnet på filen du ønsker å lede det utgang til. Trykk enter." Linux vil utføre "processFile", og som utgang blir generert, skrive det ut til "myOutputFile".