Hvordan å optimalisere nettstedet ditt for Free

Å få trafikk til nettstedet ditt avhenger av hvor godt du er rangert på søkemotorer. Jo høyere du er rangert for din foretrukne søkeord, jo mer trafikk du vil motta. Som igjen kan føre til mer salg, flere abonnenter eller hva du prøver å oppnå

Bruksanvisning

1 Optimalisere nettstedet ditt for å rangere godt på søkemotorer er ikke vanskelig være er kjedelig. Det finnes ingen raske måter å komme til # 1 stopp på en søkemotor. Det tar mye arbeid og tålmodighet.

2 nøkkelord
Vi må først finne ut hva de beste søkeordene for du er. Jeg anbefaler ikke å bruke brede eller generelle termer som gave kurver eller klær. Konkurransen om disse vilkårene er for stor og du setter deg opp for en lang og nesten meningsløs SEO kamp. I stedet prøve å bruke svært spesifikke ord som baby shower gaver kurver eller grafiske tees. Hvis du har problemer med å finne søkeord som er mettet av konkurrenter, prøv å bruke wordtracker.com. Dette nettstedet tilbyr relevante søkeord forslag med minst konkurranse.

3 Meta Tags og Tittel
Nå som du har bestemt riktige søkeord, inkludere dem i tittelen og meta tags på sidene dine. Søkemotorer har begrensninger når det gjelder antall tegn du kan bruke i dine meta søkeord og beskrivelser. Jeg vil holde det for ikke mer enn 125-150 for beskrivelser og ikke mer enn 10-15 søkeord.

Tittelen skal være nøyaktig hva siden er et utstillingsvindu. Hvis du har Metallica grafiske tees som selges på den siden, det er det tittelen din side bør staten. Ikke bruk samme tittel for hver side. Vær så spesifikk som mulig for hver side tittel.

4 Alt attributter for bilder eller bilder
Søkemotor edderkopper kan ikke lese bilder, så det er viktig at hvert bilde / bilde har en alt beskrivelse i html. Hvis du noen gang gått til en nettside og mangler et bilde vil du noen ganger se en liten rød x. Det er en bortkastet mulighet til å vise seerne hva det bildet er. Hvis du har et bilde av en svart katt som sitter på et gresskar under Halloween, bør alt beskrivelse lese svart katt sittende på et gresskar under Halloween. Når du legger til alt beskrivelse, vil det vises i motsetning til den lille røde x. Søkemotorer vil nå ha tekst der de kan lese og forholde seg til nettstedet ditt.

5 koblinger
Du har kanskje sett Ressurs eller linker sider på nettsteder. Du har kanskje selv bedt om eller har blitt bedt om en kobling utveksling. Å få nettsteder til å lenke til nettstedet ditt er viktig, men det er en riktig måte å gjøre det. Mens kobling utveksling er bra det er noen ting du må gjøre for at det skal være fordelaktig. Du må utveksle lenker med innhold som er lik din. Ikke kast bort energi og tid utveksle linker med en bil området hvis du selger blomster. Du vil ikke anbefale noen til en bil show hvis de er på jakt etter blomster ville du? Relevant kobling utveksling er avgjørende. Mens kobling utveksling er ok, en måte LinkBacks er bedre. Søkemotorer som Google, vil heller se lenker som peker til nettstedet ditt som ikke er en del av dere utveksle med noen andre? One Way Link ryggen er ekte og ikke tvang eller partisk. Google er stolt av å gi de mest relevante resultatene.

Hvis du lurer på hvordan å generere en måte koblinger det er ikke så vanskelig.

Send inn ditt nettsted til kataloger. De fleste krever ikke en link tilbake, og du kan sende det inn til den kategorien der nettstedet ditt er relevant.

6 skrive artikler
Når jeg foreslår at du skriver artikler, mennesker har en frykt for at overgår dem. Slappe av. Tanken på å skrive artikler er skremmende, men ikke vanskelig. Du trenger ikke å være en profesjonell skribent til å skape en stor artikkel. Noen tanker ut, grammatisk korrekt avsnitt er alt som trengs.

Skriv om noe du vet. Hvis du elsker å hage og har et nettsted om hagearbeid, bør skrive artikler være enkelt for deg. Et par artikler om riktig teknikk og plating tips fungerer bra.

Hva gjør du, nå som du har en skrevet en artikkel? Send det til så mange artikkelen kataloger som mulig. Sørg for å inkludere ditt nettsted adresse i forfatteren eller bio-boksen. Dette skaper en måte backlinks. Artikler som er relevante for nettstedets innhold og tilby en slik kobling tilbake er sikker på å øke trafikken og dens klassifisering.

7 Søkemotorer kan ta måneder å indeksere ditt nettsted. Dvs akkurat slik det fungerer. Ikke fall for løfter om å få deg rangert på toppen siden raskt, fordi det er ingen garanti.

Hint

  • Vær tålmodig. Resultatene kan ta 2-3 måneder.
  • Ikke fall for SEO selskaper som lover deg raske resultater, det rett og slett ikke kan garantere resultater.