Hvordan å overvåke en innbruddsalarm over Internett

Hvordan å overvåke en innbruddsalarm over Internett


En innbruddsalarm varsler deg når noen går inn i ditt hjem eller omkretsen av din posisjon har blitt brutt. Noen tyverialarmer er ment å bli overvåket via Internett eller kan tilpasses for å gi deg Internett varsler. Men du kan ikke overvåke bare noen alarm på nettet. Alarmen må være en som er spesielt laget for å overvåke på internett.

Bruksanvisning

1 Velg en innbruddsalarm som er ment å bli overvåket på Internett. Fuzing, Bass tyverialarmer og Internett Innbruddsalarm er tre selskaper som tilbyr Internett overvåking eller varsler.

2 Fortell alarmselskapet hvilke typer varsler du ønsker å motta online under installasjonen. Noen overvåke alarm til alle tider over Internett, mens andre tilbyr Internett varsler helst alarmen utløses.

3 Logg inn på nettstedet for alarmen eller selskap, med ditt brukernavn og passord som du har fått av selskapet. Hvis du kan overvåke alarmen hele tiden, klikk på "Monitor" eller se på alarmen informasjonen på siden. Hvis ikke, klikker "varsler" for å lese de spesifikke varsler som har vist seg for alarmen. Bruk "Innstillinger" på ditt spesifikke sentral selskapets hjemmeside for å tilpasse varsler.