Hvordan å Preview og Kjøp sanger fra iTunes

Hvordan å Preview og Kjøp sanger fra iTunes


Apple lanserte iTunes i 2001. Det tilbys kundene muligheten til å tilegne seg digital musikk lovlig ved å betale en liten avgift per nedlasting. Med iPod utgivelse året etter, fortsatte iTunes for å utvide og utvikle seg. Ved hjelp av iTunes er den foretrukne metoden for å sette musikken på iPod, men det kan også brukes som en frittstående online-musikkbutikk og media player. Du kan forhåndsvise og kjøpe sanger fra iTunes med et par enkle klikk.

Bruksanvisning

1 Åpne Apple iTunes-programmet. Klikk på "Store" på den øverste menylinjen og velg "Logg inn". Logg inn på din iTunes-konto. Hvis du ikke har en, kan du klikke "Opprett konto" og skriv inn navn, adresse, e-postadresse og passord.

2 Kontroller at du har en gyldig kreditt- eller debetkortnummeret koblet til iTunes-kontoen din. Med mindre du har et gavekort, krever iTunes et kortnummer for nedlasting av musikk transaksjoner. Klikk på "Lagre" og deretter "Vis konto" for å se dine kontoopplysninger. Klikk på "Edit Betalingsinformasjon" og kontrollere at kredittkortnummeret er riktig, eller legge en til kontoen din.

3 Klikk "Lagre" og deretter "hjem" for å få tilgang til iTunes Store. Bla gjennom musikken som er tilgjengelig ved å søke etter din favoritt artist, album eller sang, eller ved å klikke på "Music" på venstre side bar det og blar gjennom oppføringer.

4 Dobbeltklikk på en sang for å forhåndsvise. Sangen begynner å spille (30-sekunders klipp) i iTunes Music Player, uten å gå ut av iTunes Store. Forhåndsvisning så mange sanger som du ønsker.

5 Kjøp en sang ved å klikke på "Kjøp Song" ved siden av sangtittel. Når popup vises, klikker du "Ja" for å bekrefte. Sangen legges til iTunes Music-mappen. Tilgang det på venstre side linjen ved å klikke "Music".

Hint

  • Hvis du ikke har iTunes-programmet, kan du laste det ned gratis.