Hvordan å redusere filstørrelsen i grafikk

Hvordan å redusere filstørrelsen i grafikk


Digitale bilder kan noen ganger bli for stor. Selv om større bilder er ofte høyere kvalitet enn sine mindre kolleger, er store bilder ikke passer for alle anledninger. På Internett spesielt, små bilder er ideell; e-postvedlegg og nettsted lastetider ofte trumf behovet for store, bilder av høy kvalitet. Det er to måter som bilde filstørrelser kan minimeres: endring av størrelse og filformat endringer. Heldigvis, begge oppgavene er lett å oppnå i Microsoft Paint.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i Paint.

2 Velg fanen Home.

3 Velg Resize alternativet i "Image" kolonnen.

4 Sjekk "Behold størrelsesforhold" boksen. Dette sikrer at erte bildet ikke er forvrengt i forhold til de opprinnelige dimensjoner.

5 Klikk "Andel" hvis du ønsker å endre størrelsen på bildet med en prosentandel av den opprinnelige størrelsen. Klikk på "piksler" hvis du ønsker å endre størrelsen på bildet ved å angi en ny antall piksler for en dimensjon.

6 Angi ønsket å endre størrelse verdi i horisontal eller vertikal boks. Hvis du opprettholder den opprinnelige størrelsesforholdet, trenger du bare å angi en verdi for en dimensjon. Den andre dimensjonen vil justeres tilsvarende. Eksperimenter med forskjellige resizings inntil bildet er så liten som mulig og samtidig opprettholde sin likhet med originalen.

7 Lagre bildet som en JPEG-fil. JPEG-filer involvere komprimering, og er derfor mindre enn mange andre bildeformater.