Hvordan å sammenligne priser for en TV Online

Er du ute etter en splitter ny TV? Hvis du har planer om å handle på nettet for den nye TV-apparatet til nåde stuen din, kan du være usikker på hvor du skal begynne, og hvordan å sammenligne priser for en TV på nettet. Sammenligning shopping kan du sammenligne ulike produkter og priser som tilbys av en hel rekke ulike merkenavn og online selskaper. Internett er definitivt den enkleste og mest praktiske måten å sammenligne priser, så dra nytte av det.

Det finnes flere ulike trinn og tips som er involvert i sammenligning shopping for en TV på nettet.

Bruksanvisning

1 Først, få et grovt estimat av budsjettet. Du må først og fremst finne ut hvor mye (eller hvor lite) du er villig til å bruke på en TV, og hva din prisklasse vil bli. Dette vil bidra til å holde sammenligning shopping mer konsis og organisert, og mindre komplisert og stressende.

2 Deretter får noen ideer om hva du leter etter i en TV. Vil du ha en splitter ny TV, eller en forsiktig brukt sett? HD-TV eller en plasma-TV? En 40-tommers sett, eller en 15-tommers sett? Hva om TV merkenavn-hvilke er du mest interessert i? Disse spørsmålene representerer ulike faktorer å ta hensyn til når sammenligning shopping for en TV på nettet.

3 Nå starte søket på nettet. Du kan begynne med å skrive i en TV-modell som du er interessert i din favoritt søkemotor og se hva som kommer opp. Prøv å bruke mer enn ett nettsted designet for å gjøre sammenligning shopping enkel, praktisk og problemfri. Se nedenfor for spesifikke eksempler.

4 Når sammenligning shopping for en TV på nettet, bør du vurdere modellen, type og stil på TV, kvalitet, pris og budsjettet. Hvis du er spesielt opptatt av pris, mange nettsteder og selskaper tilbyr avtaler, spesielle rabatter og kuponger, og det lønner seg å bruke litt tid på å lete etter disse på nettet, så vel.

5 Ikke glem å sjekke ut og sammenligne nettstedenes og selskaper "frakt og leveringskostnader, garantier og retur politikk.

Hint

  • Det er mange online shopping nettsteder dedikert til sammenligning shopping og til å hjelpe deg å gjøre en klok og informert beslutning om TV-valg. Prøv Froogle.com, BizRate.com, Shopping.Yahoo.com, PriceRunner.com, PriceGrabber.com, Shopping.com, PriceScan.com, og NextTag.com, bare for å nevne noen.
  • Mens i dag er det alle slags forskjellige betalingsmetoder for å handle på nettet, hold deg til en pålitelig kredittkort. På denne måten skulle noe gå galt, kan du alltid sende en klage til kredittkortselskapet, som deretter vil undersøke, eller har betalings spores, og du kan også bruke kredittkortet selskapets beskyttelse funksjoner.
  • Veldig ofte, når noe høres for godt til å være sant, er det virkelig. Vær spesielt forsiktig med spesielle TV "avtaler" som tilbyr svært lave priser, men høye fraktpriser. Mens det er mange anerkjente forhandlere og bedrifter online salg av høykvalitets TV-er, mange av disse "selskapene" kan være lyssky, sketchy, upålitelig og selv fraudulent.Do noen grundig undersøkende forskning for å bekrefte at selskapet eller nettstedet er legitim og pålitelig. Sjekk med den lokale Better Business Bureau eller med Better Business Bureau online hvis du ikke er sikker.