Hvordan å se folk som prøver å legge deg til Facebook

Hvordan å se folk som prøver å legge deg til Facebook


Å bli noens venn på Facebook betyr vanligvis å være i stand til å se hans profil, bilder og personlige opplysninger. Avhengig av personverninnstillingene, kan du også koble gjennom veggen innlegg, liker og meldingstjenester. For å ivareta personvernet, de fleste Facebook-brukere begrense eksponeringen av deres innhold til venner. Prosessen med å etablere en Facebook vennskap begynner med en venneforespørsel at dersom de blir akseptert, vil tillate brukere å ha tilgang til hverandres innhold. Du kan se hvem som prøver å legge deg til som en Facebook-venn ved å sjekke din "Forespørsler" side.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-konto med din e-postadresse og passord.

2 Klikk på "Friends" i venstre kolonne på hjemmesiden din for å se dine "venner" side. Bla gjennom "venneforespørsler" som vises øverst på siden.

3 Klikk på linken til "Se alle forespørsler", som kan vises i midten av siden hvis du har flere venneforespørsler. Se den komplette listen over venneforespørsler som vises på resultatsiden.

Hint

  • Du kan se melding om antall nye venneforespørsler du mottar i øverste venstre hjørne på hjemmesiden din ved siden av "venneforespørsler" -ikonet. Klikk på "venneforespørsler" -ikonet som en snarvei for å få tilgang til "Forespørsler" siden direkte.