Hvordan å sjekke din Master Card & Capital One kontosaldoer Online

Flere og flere mennesker får kredittkort til å betale for varer og tjenester. De tilbyr en grad av sikkerhet at kontanter ikke kan, samtidig som et middel til å kjøpe varer på nettet og over telefonen. Det pleide å være nødvendig å ringe kredittkortselskapet eller vente på din uttalelse å komme i posten for å sjekke saldoen. Heldigvis kan denne oppgaven utføres på nettet for nesten alle kredittkort, inkludert MasterCard eller Capital One kontoer, forutsatt at du har et par stykker av informasjon tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Finn nettsiden adressen til banken eller finansinstitusjonen som forvalter kreditkort. Adressen for en Capital One konto kan finnes under Referanser. Andre bank web-adresser kan bli funnet ved å gjøre et Google-søk etter navnet på ditt kredittkort bank, etterfulgt av ordene "kredittkort".

2 Velg å opprette en konto. Dette kan gjøres ved å klikke på "Meld deg her" linken på Capital One kontoadministrasjon side eller ved å klikke en "Registrer" eller "Opprett konto" på bankens nettside.

3 Bekreft at du ønsker å opprette en ny online-konto. På Capital One området, klikker du på ordet "Meld" ved siden av "Credit Cards" alternativet.

4 Godta vilkårene og betingelsene for finansinstitusjonens online account management system, klikk deretter på "fortsett". Du må lese gjennom dokumentet på skjermen og sjekke en boks som sier at du har lest og aksepterer vilkårene.

5 Skriv inn kortinformasjon og klikk "Fortsett". Den nødvendige informasjonen omfatter kontonummeret (tallene på forsiden av kredittkortet), utløpsdato, sikkerhetskode fra baksiden signaturfeltet, de fire siste sifrene i personnummeret ditt, og din fødselsdato.

6 Gi din personlige kontaktinformasjon. Dette vil inkludere ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Du vil også være å skape et brukernavn og passord på denne skjermen. Klikk "Fortsett".

7 Velg flere sikkerhets spørsmål og svar. De konto styringssystemer er svært bekymret for din sikkerhet, slik at de vil vanligvis stille disse spørsmålene når du logger deg på kontoen din fra en ukjent datamaskin eller be om et glemt passord.

8 Gjør et valg om papirløse uttalelser. Mange kredittkort selskaper tilbyr sine kunder muligheten til å motta kontoutskrifter kun via e-post eller vise dem på kontoadministrasjon området, i motsetning til å motta et papir uttalelse i posten.

9 Fortsett til den nye kontoen og vise balanse. I mange tilfeller balansen er synlig på konto hovedmeny, men du må kanskje klikke en "Manage Account" knappen for å se saldoen.