Hvordan å spille inn et pianostykke og brenne det på en CD

Hvordan å spille inn et pianostykke og brenne det på en CD


Spille inn en pianostykke og brenne den på en CD som betyr at du kan ta din egen komponert eller øvde musikk med deg overalt og kan spille det til potensielle plateprodusenter, konsert arrangører eller bare venner og familie. Opptak av et stykke musikk og konvertere til en CD kan oppnås relativt lett fra komfort til ditt hjem med bruk av en datamaskin og noen programmer tilgjengelig for gratis over Internett.

Bruksanvisning

1 Åpne musikk innspillingen programvare, for eksempel Audacity, Garageband eller Cakewalk, ved å klikke på ikonet på datamaskinen. Sett opp programmet til å spille inn et nytt spor; prosessen med å sette opp et nytt spor, og posten vil variere avhengig av hvilket program du bruker.

2 Plugg inn en mikrofon ved hjelp av mini-jack plugg eller en adapter. Koble den til line-in sporet på baksiden av datamaskinen eller hodetelefonkontakten på en bærbar datamaskin. Åpne toppen av piano, slik at strengene blir utsatt og plassere mikrofonen, på mikrofonstativ, rett over strengene.

3 Spill piano stykke mens du ser på opptaksnivået måleren på din musikk innspillingen programvare. Juster mic nivå slik at opptaksnivået ikke overstiger det maksimale, indikert ved den røde streken på manometeret.

4 Klikk på "Record" -knappen på musikkprogrammer når nivåene er satt. Spill piano stykke fra begynnelse til slutt. Lagre registrert brikken til datamaskinens skrivebord.

5 Åpne CD brenner programvare, for eksempel iTunes eller Windows Media. Dra innspilt piano stykke inn i programmet. Klikk på "File" øverst på skjermen og deretter "Ny spilleliste." Lag og skriv inn et navn fro din pianostykke i boksen under den nye spillelistefilen. Dra registrert stykke inn i den nye spillelisten filen.

6 Sett inn en tom CD-R i datamaskinens CD-stasjonen. Klikk på "Brenn plate."

Hint

  • I stedet for å sette opp en mikrofon med et piano, kan du koble en elektrisk tastatur til datamaskinen med en USB-ledningen, som vil kjøre sammen med mange opptak programmer.
  • Plasser en pop skjold over mikrofonen for å redusere uønsket støy under opptak.
  • Påse at opptaksnivået ikke overstige den maksimale (merket med en rød), fordi dette vil sterkt påvirke opptakskvalitet.