Hvordan å stoppe mobbing på Facebook

Hvordan å stoppe mobbing på Facebook


Sosiale nettsteder som Facebook har gjort det mulig for mennesker over hele verden til å koble til og holde kontakten lett. Men barna mobbing andre barn på Facebook har blitt et problem. Det er ikke så lett å beskytte barn som det en gang var, men det finnes sikringstiltak du kan bruke for å beskytte barna mot mobbing på Facebook.

Bruksanvisning

1 Lag en Facebook-konto for deg selv. Hvis du ønsker å beskytte barnet ditt på Facebook, må du være på området selv.

2 Krev at barnet skal være din Facebook-venn. Dette gjør at du kan se all aktivitet på hennes side. Du kan se hvem hun er venner med, og hvilke typer kommentarer blir igjen for henne. Dette vil nappe mye mobbing på Facebook med en gang. Barn er generelt smart nok til ikke å legge igjen kommentarer som foreldre kommer til å lese.

3 Insister på å vite barnets passord for Facebook og sørge for at han forstår at du vil bruke den til å logge på kontoen hans på anledningen. Dette er nødvendig for å kontrollere om mobbing ved privat melding. Mens de fleste aktiviteten på Facebook er synlig for alle vennene dine, private meldinger ikke.

4 Søk etter mobbing grupper på Facebook. Skriv inn "grupper" i søkefeltet øverst på Facebook hjemmeside. Som tar deg til konsernets hjemmeside. Derfra kan du søke i grupper for barnet ditt fulle navn. Det har blitt en trend på Facebook for barna å sette opp "I Hate So-og-så" grupper som brukes til å mobbe et barn.

5 rapportere umiddelbart noen grupper eller meldinger som ser ut til å bli mobbing barnet ditt på Facebook. Klikk på gruppenavnet og deretter blar du ned til bunnen av skjermen. Klikk på "Report Group" ikonet.

6 Rapportere en enkelt persons dårlig oppførsel ved å klikke på "Rapporter denne Person" på personens profil skjerm. Siden du må være venner for å se personens profilside, må du være logget inn ditt barns konto for å gjøre dette. Men ikke fortvil, rapporteringen gjøres anonymt, og ingen vil noensinne vet at barnet var en til å rapportere dårlig oppførsel.

Hint

  • Barn under 13 år har ikke lov til å ha en Facebook-konto. Ikke la barnet ditt til å lyve om hennes alder å få tilgang; det bryter vilkårene for bruk.