Hvordan å stoppe uønsket e-post på en Mac

Hvordan å stoppe uønsket e-post på en Mac


Uønsket spam og reklame e-post er ikke bare et irritasjonsmoment, de kan inneholde virus og ta opp plass på postserveren. Apple Mail lar deg administrere e-posten din med preferanser og filtre som holder søppelpost i sjakk. Du kan også begrense innkommende e-post til adresser som finnes i adresseboken din eller som du tidligere har svarte.

Bruksanvisning

1 Åpne Apple Mail ved å klikke på "Mail" -ikonet på dokken din. Eller du kan klikke på "Finder" ikonet, deretter "Go" og deretter "Programmer". Dobbeltklikk på "Mail" for å kjøre programmet.

2 Klikk "Mail" øverst på menyskjermen, etterfulgt av "Preferences" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Junk Mail" ikonet øverst i vinduet.

3 Merk av i boksen ved siden av "Aktiver filtrering av søppelpost" og ved siden av disse tre unntak: "Avsender av meldingen er i min adressebok", "Avsender av meldingen er i mine tidligere vinnere" og "Message er adressert bruker mitt fulle navn. "

4 Klikk på "Rules" -ikonet. Klikk "Legg til regel", deretter "Enhver mottaker" og endre den til "Å". La "Inneholder" -knappen som det er, og skriv inn e-postadressen du ønsker å forby.

5 Klikk på fanen "Move Message" og endre den til "Melding". Klikk "OK" og deretter på den røde knappen på toppen av Mail-valg vinduet.