Hvordan å stoppe utskriftsjobber utskrift til flere skrivere

Å ha et datanettverk i stedet gjør det enkelt for dusinvis eller hundrevis av brukere å dele en håndfull av skrivere og andre ressurser, men det er viktig å vite hva du skal gjøre når noe går galt. Sende unødvendige jobber til skriveren er en sløsing med penger, ressurser og tid. For å få mest mulig ut av nettverksressurser, databrukere trenger å vite hvordan å stoppe en utskriftsjobb når det er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Åpne vinduet for nettverksskriveren ved å klikke på "Start" -knappen og velge "Skrivere og telefakser" fra menyen. Dobbeltklikk på skriveren du skriver ut de jobbene du ønsker å se. Et vindu åpnes som viser alle jobbene som venter for skriveren.

2 Stopp alle unødvendige arbeidsplasser ved å markere den jobben, høyreklikke og velge "Avbryt" fra menyen. Hvis du ikke har administratorrettigheter vil du være i stand til å avbryte bare dine egne jobber. Hvis kontoen din ikke har administratorrettigheter vil du også være i stand til å avbryte jobber som er sendt av andre brukere.

3 Gjenta prosessen for andre skrivere i nettverket. Hvis den samme jobben har blitt sendt til flere forskjellige skrivere må du dobbeltklikke på hver skriver for å avbryte jobbene. For å avbryte alle jobbene må du sørge for at du logger på som en bruker med administrative rettigheter.

4 Gå til selve skriveren og se etter en "Avbryt jobb" -knappen. Mange modeller av laserskrivere har en hendig knapp som kan brukes til å avbryte noen jobber som venter for skriveren, men har ennå ikke blitt skrevet ut. Hvis du ikke ser en slik knapp du kan trykke på "Meny" -knappen på skriveren og navigere gjennom valgene for å avbryte eventuelle ventende jobber.