Hvordan å støtte trådløse tilkoblinger i et Windows 2003 Domain

Hvordan å støtte trådløse tilkoblinger i et Windows 2003 Domain


Trådløse tilkoblinger blir stadig mer populært, og bedrifter kan tilby brukere som reiser en måte å koble til Windows 2003-domene. Å tilby trådløse tilkoblinger til Windows 2003, må kunden en trådløs ruter koblet til nettverket. Flere hjem og små kontorer rutere er rimelige løsninger på tilbyr trådløse tilkoblinger. Når den er installert, kan brukerne koble til domenet, ved hjelp av sin konto.

Bruksanvisning

1 Koble ruteren strømledning til veggen og vente på det å starte opp. Noen rutere, for eksempel Linksys, har lys som indikerer de skal starte.

2 Bruk en kabel for å koble Windows 2003-domeneserveren til den trådløse ruteren. Dersom domeneserveren allerede er koblet til nettverket, kan du bruke kabel for å koble den trådløse ruteren til det eksisterende nettverket ruteren. Du kan "kjede" rutere i et nettverk, slik at den trådløse ruteren er fortsatt kun for trådløse tilkoblinger.

3 Åpne en nettleser og skriv inn IP-adressen til ruteren inn i navigasjonstekstboksen. For de fleste rutere, er IP-adressen 192.168.1.1. Skriv administrasjon passord på ruteren. De to vanligste standard passord er "password" og "admin".

4 Klikk på "Wireless" i ruterens konsoll. Noen rutere kan merke linken "Wireless Settings". Skriv inn en nettverks-ID for den trådløse tilkoblingen. Dette kan være et vennlig navn for nettverket.

5 Velg "Enable" for de trådløse sikkerhetsinnstillinger. Velg en trådløs krypteringstype. Den sikreste krypteringstype for et lite nettverk er "WPA-2." Skriv inn et passord for den trådløse tilkoblingen. Dette passordet brukes av klientmaskinene når de prøver å koble til det trådløse nettverket. Trykk på "Lagre" -knappen for å lagre innstillingene. Nettverket er nå klar til å motta trådløse tilkoblinger.

Hint

  • Noen ruterkonfigurasjon etiketter kan ha forskjellige etiketter, men de fleste ruter konsollgrensesnitt krever tilsvarende trinnene for å konfigurere innstillinger for trådløst nettverk.