Hvordan å strekke Et bilde Across 2 sider i Word 2007

Hvordan å strekke Et bilde Across 2 sider i Word 2007


Har du lyst til å lære et triks for å arbeide med bilder i Microsoft Word 2007? Noen Word-brukere har opplevd problemer når du prøver å strekke bilder fordi mens bilde evner Words er omfattende vurderer det er et tekstbehandlingsprogram, ikke programmet tillater bare gripe dimensjonering håndtakene på et bilde og strekke det over flere sider i et dokument. Heldigvis er det en work-around som du kan bruke til å utføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

1 Klikk på bildet du ønsker å strekke. Når du ser i boksen rundt bildet som viser at du har valgt den, høyreklikk på bildet og velg "Kopier".

2 Flytt markøren til det stedet på neste side til der du ønsker å strekke bildet. Du må kanskje trykke "Enter" på tastaturet flere ganger for å gjøre det. Høyreklikk med musen på nytt, og velg "Lim inn." Du vil selvsagt nå se en kopi av den originale på denne siden.

3 Flytt tilbake til det opprinnelige bildet, velger du det, og høyreklikk på den igjen. Velg "Size" og størrelse dialogboksen åpnes. Klikk på pil opp ved siden av ordet "Bottom" i "Crop fra" -delen av boksen, og fortsett å klikke til bilde består av bare den delen du ønsker å ha på denne siden. Klikk på "Close" knappen.

4 Flytt til den kopierte bildet på neste side, velger du den, og høyreklikk på den. Velg "Size" og størrelse dialogboksen åpnes. Selv om det virker bakvendt, klikk på pil opp ved siden av ordet "Top" i "Beskjær fra" -delen av boksen, og fortsett å klikke til bilde består av bare den delen du ønsker å ha på denne siden. Ved å klikke på pil ned vil faktisk øke størrelsen på bildet. Klikk på "Close" knappen.

5 Sammenligne de to bildene for å se om de gjenspeiler den måten du ønsker hver del av bildet som skal vises på hver side. Du kan gjøre flere avlinger til bildet som beskrevet i trinn 3 og 4 for å finjustere den endelige produktet.