Hvordan Abonner på Bluemoon

Hvordan Abonner på Bluemoon


Siden 1995 har Blue Moon Internettilgang gitt tilgang til Internett og web hosting tjenester for innbyggerne i Buffalo og upstate, vestlige New York. Dette selskapet tilbyr Internett-tilgang for enkelt boliger og bedrifter. Det forsyner hver abonnent med et forhåndslastet, tilpasses HTML-basert web-side og designer og vedlikeholder nettsteder for bedrifter. Abonnements prisene varierer etter pris avhengig av hvilken type konto --- virksomhet eller person --- og nivået på webhotell og webdesign nødvendig. Kontoinnehavere kan abonnere eller fornye abonnementene ved hjelp av Internett eller kontakte Blue Moon direkte.

Bruksanvisning

1 Gå til nettadressen til Blue Moon abonnementsfornyelse siden (se Ressurser). Skriv inn ditt eksisterende brukernavn og passord. Opprett en ny konto ved å skrive inn "nye", uten anførselstegn, i brukernavnet tekstboksen og la passordtekstboksen tom.

2 Klikk på rullegardinmenyen for å få opp betalingsplan alternativer. Uthev og klikk på abonnement du ønsker å kjøpe. Klikk på "Start Bestill" for å fortsette.

3 Gjennom bestillingen og klikk på "Fortsett med endringer" knappen hvis ordren mengde og type abonnement vises riktig. Klikk på "Gjør endringer" knappen for å gå tilbake til abonnementsalternativene. Godkjenne eventuelle nye endringer ved å klikke på "Fortsett med endringer" knappen for å legge inn en PayPal betaling.

4 Skriv inn din PayPal login ID eller PayPal e-post og skriv inn passordet ditt. Klikk på "Logg inn" -knappen. Godkjenne betalingen i PayPal. Skriv ut eller lagre en kvittering for dine poster, om ønskelig.

5 Fullfør den nye abonnementsregistrering ved å snakke med en Blue Moon representant etter at selskapet behandler betalingen og setter opp den nye kontoen. Ifølge Blue Moon hjemmeside, kan denne prosessen ta opptil fire dager. Blue Moon vil ringe deg for å bekrefte den nye kontoen og gi deg oppsettsinstruksjonene for bruk av deres tjenester.

6 Abonner eller fornye din individuelle abonnement over telefonen hvis du ikke har en PayPal-konto, eller hvis du ønsker å snakke med en representant. Ring 716-876-6398. Gi Blue Moon representant ditt eksisterende kontonummer eller opprette en ny konto over telefon. Du kan betale med kredittkort eller personlig sjekk via post.

7 Ring Blue Moon på 716-876-6398 for å opprette eller fornye en bedriftskonto. Selskapet gir ikke et elektronisk skjema for bedriftskonto fornyelse eller abonnement. Du kan sende Blue Moon til å lage eller fornye en bedriftskonto ved å sende en e-post til [email protected] og vente på en representant til å kontakte deg for å sette opp kontoen via telefon.