Hvordan Aktiver Autofyll i Internet Explorer 6

Auto-fyll er et program som prefills informasjon inn i diverse former. Det fungerer også for adresse barer. Auto-fyll er kjent av mange forskjellige navn på ulike programmer. På Internet Explorer 6, auto fill kjent som "Autofullfør". Aktivere Autofullfør program i Internet Explorer 6 tillater leseren å huske informasjon du tidligere har inngått webskjemaer, som kan spare deg for tid.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start", velg "Programmer" og klikk "Internet Explorer" for å åpne Internet Explorer 6. Du kan også dobbeltklikke på IE6 skrivebordsikon hvis du har en.

2 Klikk "Verktøy" på den øverste delen av Internet Explorer 6-menyen. Fra listen som vises, velg "Alternativer for Internett."

3 Finn og klikk på menyen fanen merket "Innhold". Klikk deretter på "Autofullfør" for å åpne innstillingsmenyen.

4 Klikk på boksene forbundet med elementer som du ønsker å aktivere auto-fill program for. Du kan velge "Web-adresser", "former" eller "brukernavn og passord". Føl deg fri til å velge alle tre hvis du ønsker maksimal auto-fill opplevelse.

5 Klikk "OK" for å aktivere auto-fill-programmet. Lukke "Internet Options" menyen for å gå tilbake til din nettleser.

Hint

  • Aktivering av auto-fill program for dine brukernavn og passord er ikke tilrådelig hvis du bruker en offentlig datamaskin. Hvis andre bruker din PC med denne funksjonen er aktivert, vil de være i stand til å få tilgang til dine private kontoer uten å måtte skrive inn passordet ditt.