Hvordan Aktiver Autofyll på Google Bar

Hvordan Aktiver Autofyll på Google Bar


Google Toolbar ble først lansert i 2000 og har hatt en rekke oppgraderinger siden, legge til flere funksjoner og bedre funksjonalitet. Verktøylinjen integrerer Googles funksjoner direkte i nettleseren, med versjoner tilgjengelig for Internet Explorer og Firefox. Bruke verktøylinjen, kan du få tilgang til Google-data, som lagrede Google bokmerker, fra hvilken som helst datamaskin, når du har logget inn på din Google-konto. Lokale funksjoner inkluderer en pop-up blocker og Autofyll, som automatisk kan fylle ut skjemafeltene på nettsider med dine lagrede opplysninger ved å klikke på en knapp.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren som du har Google Toolbar installert. Versjoner av verktøylinjen er tilgjengelig for både Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox, og verktøylinjefunksjoner den samme i begge nettlesere.

2 Klikk på den blå verktøyikonet på høyre side av Google-verktøylinjen for å åpne verktøyinnstillingene.

3 Klikk på "Autofyll" -kategorien i verktøylinjen innstillingene, og klikk deretter på "Autofyll" boksen for å aktivere funksjonen.

4 Klikk "Legg til profil" fra "Profil" delen av Autofyll-innstillinger. Et nytt vindu åpnes, slik at du kan skrive inn dine Autofyll data, slik som navn, adresse, e-post og telefonnummer. La tomme noen detaljer som du ikke er fornøyd lagring. Lagre dine data og lukke vinduet ved å klikke på "Lagre" -knappen. Denne profilen vil nå bli brukt til å automatisk fylle ut aktuelle skjema tekstfelt. Du kan slå av Autofyll-funksjonen når som helst ved å tømme "Autofyll" boksen.

5 Klikk "Legg til nytt kredittkort" i innstillinger for autofyll for å ha Autofyll butikken og automatisk fylle ut kredittkortopplysninger. For sikkerhet, klikk på "Krev passord for å få tilgang til kredittkortinformasjon" for å legge til et passord som må tastes inn før detaljene er inngått en nettside. Du må skrive inn passordet du har valgt to ganger for å bekrefte at det er riktig skrevet.

6 Bla til en nettside med et skjema som krever detaljene fra Autofyll data. Beveg musen over "Autofyll" -knappen på Google-verktøylinjen. Du vil se at noen felt som kan fylles ut automatisk ved Autofyll er markert med gul bakgrunn. Klikk på "Autofyll" data for å ha disse feltene automatisk fullført.

Hint

  • Oppgi alltid et passord hvis du velger å lagre kredittkortinformasjonen din for bruk med Autofyll-funksjonen; ellers, kan andre personer som bruker datamaskinen være i stand til å bruke kredittkortet.
  • Google Toolbar har også en stavekontroll funksjon, som automatisk kan kontrollere staving av teksten inngått skjemafelt.