Hvordan Aktiver MS Office 2003

Når du installerer Microsoft Office 2003 på datamaskinen din, vil du ha 50 anvendelser av programvaren før du må aktivere den med Microsofts nettsted. Etter 50 bruker, hvis du ikke har aktivert programvare med Microsoft-nettstedet blir begrenset i sin ytelse, deaktivere viktige funksjoner som muligheten til å lagre dokumenter. Hensikten med aktivering er å sørge for at kopien du har installert er lovlig, og at du ikke prøver å installere programmet på flere datamaskiner enn lisensen tillater. Aktivering kan gjøres online eller via telefon.

bruksanvisning

på nett

1 Kontroller at datamaskinen kommuniserer med Internett før du åpner noen av MS Office 2003-programmer.

2 Klikk på "Aktiver" knappen, som vises på skjermen første gang du åpner noen av programmene som følger med MS Office 2003, for eksempel Word eller Excel. Du kan også velge å aktivere senere ved å klikke på "Senere" -knappen.

3 Klikk på "Hjelp" og deretter "Aktiver produkt" for å aktivere programmet hvis du velger "senere" når du først begynte å bruke MS Office 2003.

På telefonen

4 Klikk på "Aktiver produkt" under "Hjelp" i Office-programmet du har åpent.

5 Velg "per telefon" på skjermen.

6 Bruke telefonen til å ringe nummeret presenteres. Ha produktnøkkelen kodenummeret tilgjengelig.

7 Bruk telefontastaturet til å sparke i produktnøkkelkode når du blir bedt.

8 Skriv inn koden du fikk fra Microsoft på aktivisering skjermen for å full aktivere MS Office 2003.

Hint

  • Du kan dobbeltsjekke for å være sikker på kontoret aktiveres ved å klikke på "Aktiver Program" en gang til. Et fullt aktivert Kontor installere vil lese "Produktet er allerede aktivert."
  • Aktivering over Internett er en mye raskere måte å aktivere programvaren. Å gjøre dette på telefon kan ta 10 minutter eller mer avhengig av hvor opptatt er tjenesten når du ringer.
  • Aktivering av programvaren er obligatorisk for at programvaren til å fortsette å fungere fullt ut. Registrering er valgfritt.