Hvordan Aktiver stavekontroll i Outlook Express på XP

Microsoft Outlook Express er en e-postklient program som følger med Windows XP som inneholder de grunnleggende funksjonene som kreves for å håndtere e-post. Outlook Express kan gi stavekontroll for e-post når programmer som Microsoft Office er installert på datamaskinen, selv om noen konfigurasjon er nødvendig for å aktivere funksjonen. Bruk Windows XP Systemkonfigurasjon til å konfigurere stavekontrollen for Outlook Express.

Bruksanvisning

Aktiver stavekontroll i Outlook Express

1 Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen i Windows, og klikk "Alle programmer" og deretter "Outlook Express".

2 Klikk på "Verktøy" -menyen øverst i Outlook Express-vinduet og velg "Alternativer" element.

3 Klikk "Spelling" og deretter "Alltid sjekke stavemåten" for å aktivere stavekontrollen i Outlook Express.

Fix Stavekontroll Når aktivert, men fungerer ikke

4 Sett inn Windows XP-installasjonen plate i CD / DVD-stasjonen på Windows XP-maskin. Klikk på "Avbryt" hvis et installasjonsvindu åpnes etter at platen spinner opp.

5 Klikk på "Start" -knappen på Windows XP oppgavelinjen og klikk "Run." Skriv "msconfig" i "Run" boksen og trykk "Enter" -tasten.

6 Klikk på "Utvid File" -knappen i "Utvid en fil fra installasjons Source" vinduet som vises. Skriv "csapi3t1.dll" i "File å gjenopprette" tekstboksen. Klikk på "Browse Fra" knappen og naviger til CD / DVD-stasjonen og klikk "Åpne". Type "C: \ Programfiler \ Fellesfiler \ Microsoft Shared \ Proof" i "Lagre filen i" tekstboksen.

7 Klikk på "Utvid" -knappen. Start Windows XP.