Hvordan aktivere en nettside ved hjelp av Microsoft Publisher

Aktiver en nettside ved å utnytte Microsoft Publisher rullegardinmenyene. Lær hvordan du bruker Publisher Type for å forberede dokumenter for web aktivering. Gjør deg kjent med de vanligste misforståelsene om utgivernettsteder, og lære hvilke elementer Publisher lar deg aktivere på ditt nettsted. Nettsteder opprettet av Publisher er statiske nettsider, det er, er ment å leses som et elektronisk dokument med begrenset funksjonalitet, ikke et interaktivt nettsted. Dine Utgiver nettsteder kan tjene, for eksempel for å markedsføre en bedrift, dele ideer eller selv publisere arbeidet ditt.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Publisher. Klikk på Fil-menyen, og velg deretter "Ny".

2 Velg "Nettsteder" fra listen publikasjonstyper.

3 Velg "Blanke størrelser", og velg deretter størrelsen på ditt nettsted.

4 Klikk på "Create".

5 Skriv inn din web side innhold. Hvis du allerede har opprettet innholdet, lim den inn i Publisher skjermen. Ikke prøv å dele innholdet i rammer, slik som de limt inn fra et Word-fil. Utgiver produserer ikke rammer på en nettside.

6 Klikk på Fil-menyen. Velg "Web Page Preview". Nettsiden du nettopp har opprettet åpnes i nettleseren din (Publisher er laget for å vise websider i Internet Explorer, og kan ikke vise godt i andre nettlesere.) Sjekk forhåndsvisning av nettstedet ditt for å sikre at alle elementene fungerer som de skal, inkludert hyperkoblinger og navigeringskontroller. Skjemaer vil ikke være synlig i en forhåndsvisning fordi Publisher bruker Front Page for å behandle data skjemaer.

7 Last opp filen. Pass på å bruke en HTTP (ikke FTP) protokoll for å aktivere ditt nettsted. Når du sender inn skjemaet, følg instruksjonene på bekreftelsesskjermen. Ditt nettsted er nå aktivert.

Hint

  • Ikke bruk for mange objekter på websidene dine. Utgiveren er ikke utformet som en grafisk webapplikasjon verktøyet. Bruk Internet Explorer til å vise din nettside.