Hvordan aktivere en Oppgavebehandling deaktivert av et virus

Hvordan aktivere en Oppgavebehandling deaktivert av et virus


The Task Manager lar brukerne vise en liste over prosesser som kjører på datamaskinen hans. Noen ganger vil et virus også være oppført som en prosess i Task Manager, slik at du kan slå den av for fjerning. På grunn av dette, kan en smart virus deaktivere Task Manager for å gjøre det vanskeligere å fjerne viruset. Du kan ofte komme rundt dette ved å starte datamaskinen i sikkermodus for fjerning av virus.

Bruksanvisning

1 Start infisert datamaskin.

2 Trykk flere ganger på "F8" tasten på tastaturet som maskinen starter å aktivere menyen som lar deg starte i sikkermodus. Du har en begrenset tid til å aktivere menyen sikkermodus når du slår på datamaskinen. Hvis du ser Windows-logoen, må du starte på nytt og prøve igjen.

3 Start datamaskinen i sikkermodus med nettverksfunksjonalitet. Når en datamaskin kjører i sikkermodus, vil det bare lansere de grunnleggende programmene som den trenger for å kjøre. Dette deaktiverer de fleste virus og lar deg få kontroll over din Task Manager.

4 Iverksette tiltak for å fjerne viruset nå at du kjører i sikkermodus. Last ned gratis virus programvare hvis du ikke har en virusskanner. Pass på eksisterende skannere er oppdatert og tillate dem å kjøre full skanninger av datamaskinen. Du kan også ønske å laste ned og kjøre en malware scanner for ekstra beskyttelse.