Hvordan aktivere en WordPress Blog til Godta Kommentarer

Hvordan aktivere en WordPress Blog til Godta Kommentarer


Et samfunn av aktive lesere som kommentere innleggene dine kan dramatisk øke verdien av ditt innhold WordPress nettstedet. En bemerket kan legge innsikt fra sin personlige erfaring, eller kanskje oppgi et motsatt synspunkt som har fortrinn. Uavhengig av hva en leserne har å si, hennes kommentarer skape ekstra tekst innhold på nettstedet ditt som du ikke trenger å betale for eller skrive selv. Tilleggstekstinnhold kan hjelpe din nettside oppnå mer fremtredende plassering i søkemotorene for bestemte søkeord, fører til mer trafikk. Derfor er det vanligvis i din beste interesse å sikre at interesserte lesere har muligheten til å legge igjen kommentarer på din WordPress nettsted.

Bruksanvisning

1 Åpne Dashboard-delen av din WordPress nettstedet ved å skrive inn ditt domenenavn i adresselinjen i nettleseren og legge til "/ wp-admin" på slutten. Skriv inn brukernavnet "admin" og din WordPress passord for å fortsette.

2 Klikk på "Settings" i nedre venstre hjørne av WordPress dashbordet for å utvide denne delen av menyen. Under "Settings" klikk "diskusjon". Dette viser "Diskusjon Settings" skjerm.

3 Klikk for å plassere en sjekk i "tillater folk å legge inn kommentarer på nye artikler" boksen ved siden av "Standard Artikkel Settings" øverst på siden. Dette konfigurerer WordPress å tillate kommentarer på innlegg som standard. Du kan fremdeles konfigurere individuelle innlegg for ikke å tillate kommentarer om ønskelig.

4 Klikk for å plassere en sjekk i "Kommentar forfatteren må ha en tidligere godkjent kommentar" boksen i "Før en kommentar vises" i vinduet hvis du ønsker å redusere mengden av tiden du tilbringer moderere kommentarer. Hvis denne boksen er krysset av, vil alle brukere som kommenterer et innlegg har hennes kommentar godkjennes automatisk hvis du godkjent en kommentar gjort av henne tidligere.

5 Klikk på "Lagre endringer" nederst på siden for å begå disse endringene til ditt nettsted.