Hvordan Alfabet i MS Word

Hvordan Alfabet i MS Word


Alphabetizing lister i Microsoft Word er en effektiv måte å holde dokumentene organisert. Mens Microsoft Excel er det beste programmet for å sortere lister i Office Suite lar Word deg å implementere noen grunnleggende funksjoner for å hjelpe deg å sortere viser alfabetisk. Alphabetizing en liste hastigheter opp prosessen med å finne noterte navn og elementer.

Bruksanvisning

1 Velg tekst på punktmerket eller nummerert liste ved å markere det manuelt med markøren eller ved å velge fanen "Select All" under "Edit". Dette er den eneste typen lister som du kan sortere alfabetisk i Word.

2 Velg "Home" -kategorien. Denne er plassert på venstre side av Office-båndet.

3 Finn "Avsnitt" gruppen, og klikk på "Sort" -kategorien. Denne kategorien er representert ved store bokstaver "A" og "Z" med en pil som peker nedover, direkte til høyre. Ved å klikke på denne fanen vil få opp en dialogboks.

4 Velg å sortere etter "Punkt" og velg "Tekst" som type sortering. Deretter velger mellom "Stigende" og "synkende" for å finne ut hvilken retning listen vil bli alfabetisert. Med andre ord, du vil at listen for å bli alfabetisert fra A til Z eller vice versa?

5 Velg "OK" for å bruke innstillingene.