Hvordan Angi JVM for Eclipse

Eclipse, en programvare utviklingsmiljø brukt av programmerere kan ikke starte hvis du ikke angir riktig Java Virtual Machine. Hvis du ser en feilmelding som "VM avsluttet. Avslutt kode = 13 / usr / bin / java ", så er du sannsynligvis prøver å lansere Eclipse med feil versjon av JVM.

Feilsøkingstrinnene som er beskrevet i denne veiledningen gjelder for datamaskiner som kjører Lunix, som er operativsystemet som foretrekkes av de fleste Java-utviklere. De samme prinsippene gjelder for Windows, bortsett fra at skråstreker må endres for å sikkerhetsskråstreker når du angir banen til Java Virtual Machine.

Bruksanvisning

1 Identifisere hvilken versjon av Eclipse du kjører. Forskjellige versjoner av Eclipse krever ulike versjoner av Java Virtual Machine. For eksempel kan Eclipse Europa krever JVM 1.5. Når du vet hvilken JVM du trenger, laste den ned til datamaskinen hvis du ikke allerede har gjort det.

2 Finn din Java bin. Se etter den under Java installasjon. For eksempel: "/home/seedling/app/jre1.5.0/bin".

3 Åpne opp en kommandolinje-terminal.

4 Naviger til mappen der Eclipse er installert ved hjelp av "cd" -kommandoen.
For eksempel, avhengig av konfigurasjonen, kan du skrive:

cd / home / frøplante / app / eclipse

5 Skriv inn følgende på kommandolinjen:

./eclipse -vm /home/mark/app/jre1.5.0_10/bin

Merk at "-vm" er flagget for å angi din JVM stedet for Eclipse. Trykk "Enter" for å sende konfigurasjonskommandoen til Eclipse.