Hvordan åpne en 2007 Word-dokument på tidligere versjoner av Word

Microsofts Word 2007 skaper dokumenter som er lagret med .dox filtypen. Denne filtypen gjør det slik at bare Word 2007 eller høyere er kompatible med dette dokumentet. Med andre ord, du må ha Word 2007 eller bedre for å åpne denne filen. Men Word 2007 har også muligheten til å opprette filer som kan åpnes med tidligere versjon av Word, slik at de ender i utvidelser som .doc eller .rtf.

Bruksanvisning

Med Word 2007

1 Åpne dokumentet Word 2007 slutter med .dox forlengelse hjelp av Word 2007, og klikk deretter på "Fil / Lagre som".

2 Velg rullegardinmenyen ved siden av "Lagre som type:" og velg deretter Word 97-2003 type.

3 Klikk "Lagre" og en kopi av dokumentet vil bli opprettet med filtypen DOC at eldre versjoner er i stand til å lese.

4 Åpne den eldre versjonen av Word som du har på datamaskinen, og klikk deretter på "File / Open" og bla gjennom datamaskinen for å finne dokumentet som ble opprettet ved hjelp av Word 2007.

5 Velg filen og klikk "Åpne" for å åpne filen.

Bruke Microsoft kompatibilitet programvare

6 Last ned Microsoft Compatibility programvare fra Microsoft Download Center hvis du ikke har Word 2007 (se referanser). Hvis du kjører Windows XP eller tidligere versjoner av Windows-operativsystemet, så du ikke har Word 2007, så du trenger dette gratis programvare.

7 Installer programvare når den er lastet ned og åpne utgaven av Word som du har på datamaskinen din.

8 Klikk på "File / Open", bla gjennom filer på datamaskinen din for dokumentet .dox Word 2007 og velg dokumentet, og klikk på "Open" og din tidligere utgave av Word vil åpne dokumentet for deg.