Hvordan åpne en AIM-konto

Du trenger ikke å abonnere på AOL for å bruke sin chat-tjenesten heter AIM. En AIM-konto lar deg utveksle meldinger på nettet med venner og kolleger. Du kan åpne opp en gratis AIM-konto når som helst.

Bruksanvisning

1 Gå til AIM.com nettstedet. Når du logger deg på nettsiden, vil du se informasjon om den nyeste versjonen av AIM tilgjengelig (se Ressurser nedenfor).

2 Klikk på "Registrer deg" i hovedmenyen. Den neste siden som detaljer fordelene med en AIM-konto. Foruten muligheten til å bruke AIM chat-tjenesten, vil du få en gratis AIM e-boksen.

3 Plukk et skjermnavn. Skjermnavnet er hvordan du direktemeldinger til andre brukere gjennom AIM. Plukk en blanding av bokstaver og tall for å få et skjermnavn som fortsatt er tilgjengelig. Etter å ha valgt et skjermnavn, sette opp et passord og sikkerhetsspørsmål.

4 Godtar vilkårene for tjenesten. Før du kan fullføre åpne opp kontoen din, må du godta vilkårene for tjenesten oppført av AIM. For eksempel må du være over 13 for å åpne en AIM-konto.

5 Last ned AIM på skrivebordet. Før du kan begynne å bruke den nye AIM-konto, må du laste ned programvare til datamaskinen din. Gå tilbake til hjemmesiden etter å ha åpnet opp kontoen din, og velg "Install Now".

Hint

  • Når du åpner din AIM-konto, kan du redigere din profil og buddy info. Legg til eller søk etter AIM venner, velge et vennebilde og mer etter nedlasting AIM på din datamaskin.