Hvordan åpne en Dell Dimension Computer Case

Hvordan åpne en Dell Dimension Computer Case


Datamaskinen saken beskytter datamaskinen mot støv og skitt som kan forstyrre elektrisk strøm eller skade ømfintlige datamaskin deler. En datamaskin saken er praktisk mesteparten av tiden, men når du trenger å få inne i datamaskinen til å gjøre noen oppgraderinger eller gjøre noen rengjøring, datamaskinen saken, spesielt noen av modellene Dell, kan være en hassle å ta av. Med noen få enkle verktøy, og vet hvordan, kan du trygt åpne Dell Dimension datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Fjern alle strømledninger og andre tilkoblingskabler til datamaskinen. Vent noen sekunder for statisk elektrisitet til å slippe ut. Trykk på datamaskinen saken med hånden for å fjerne eventuelle gjenværende kostnader.

2 Fjern alle smykker og vaske hendene. Pass på at hendene er tørre for å unngå støt eller skade på komponenter.

3 Løsne datamaskin låsene. På de fleste Dell-datamaskiner er det skruer på baksiden av maskinen som holder saken stengt. Det er noen få modeller av Dell-datamaskiner som har to knapper å trykke på før du kan fjerne saken.

4 Fjern datamaskinen saken ved å skyve den siden av datamaskinen saken mot baksiden av datamaskinen. Nesten alle Dell Dimension datamaskiner har et lysbilde off side, men noen modeller har en sak som åpnes som en hengsel.