Hvordan åpne en delt kalender ved hjelp av Microsoft Outlook

Microsoft Outlook gjør det enkelt å dele kalendere med andre mennesker som du kjenner eller andre medarbeidere. Dette brukes mye i næringslivet og i svært travle familier. I dagens dag og alder, folk er for opptatt til ikke å holde tidsplaner av noen slag. Dette verktøyet bidrar til å holde alle på samme side. Det gjør det også mye enklere å planlegge møter på arbeidsplassen. Den lar deg se to eller flere tidsplaner side ved side for å se når hver av partene er gratis.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook og gå til venstre side av skjermen, og klikk på "Calendar" bar. Du kan også få det ved å gå til toppen verktøylinjen og klikke på "Go" og velge kalenderen fra rullegardinlisten. Når du klikker på kalenderen alternativet, vil kalenderen åpne på skjermen.

2 Gå til venstre side av skjermen under avsnittet som heter "Mine kalendere" og klikk på "Åpne en delt kalender" alternativet. Dette vil be en boks for å åpne i midten av skjermen. Hvis du åpner en kalender over noen du har i kontaktlisten, kan du klikke på "Navn" -knappen. Dette vil be adresseboken til å komme opp og du kan velge hvilken kalender du vil åpne. Hvis det er noen utenfor kontaktene dine, må du skrive inn e-postadressen til den personen som kalenderen du prøver å åpne.

3 Se på høyre side av skjermen. Kalenderen vil bli vist sammen med kalenderen til den andre personen. Du kan åpne mer enn en delt kalender. Dette vil hjelpe deg å se kalenderen for andre mennesker i forhold til din egen kalender.

4 Planlegg noen møter eller hendelser ved hjelp av alle de delte kalendere. Dette er den beste måten å se om alle er tilgjengelige for tid og dato for hendelsen eller møte du foreslår. Du kan også bruke dette som en referanse for å holde oversikt over hvor folk er.

Hint

  • Du kan åpne mer enn en delt kalender.
  • Fordi du kan åpne mer enn en delt kalender, sørg for at du planlegger møter / arrangementer med de rette menneskene.
  • Du må ha tillatelse til å åpne en delt kalender, slik at personen som er kalenderen du prøver å se er nødt til å gi deg tillatelse til å vise det.