Hvordan åpne en flersidig dokument på Microsoft Word

Selv om standardinnstillingen for Microsoft Word programvaren er å åpne en enkelt side dokument på skjermen, er Word ubegrenset med hensyn til antall sider sine dokumenter kan omfatte. Word også tar ingen varsel om hvor mange sider er i et dokument i løpet av sine typiske prosesser, som lagring, klippe og lime, rulle og åpning. Når du er klar til å gå gjennom et dokument med flere sider, åpne den med Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Open "Word". Klikk på "File" fanen. Klikk "Open".

2 Bla til flersidig dokument til å åpne, og dobbeltklikk på filnavnet. Avhengig av datamaskinens hastighet, etter en liten stund, åpner dokumentet i et nytt Word-vinduet.

3 Bla gjennom dokumentet for å vurdere det, eller trykk på "Page Down" tasten for å gå side ved side. Et annet alternativ er å klikke på "View" -fanen og velg "To Sider", som lar deg vise to av dokumentets sider på skjermen på en gang, men på en mindre størrelse.

Hint

  • Åpning av et flersidig dokument på Microsoft Word er ikke annerledes enn å åpne en ensidig fil. Det eneste problemet kan være de få øyeblikkene det tar når du dobbeltklikker på filnavnet - avhengig av datamaskinens hastighet, kan et større dokument ta lengre tid å åpne.