Hvordan åpne en PayPal-konto for malaysiere

PayPal er en nettbasert tjeneste som lar deg sende og motta penger fra PayPal kontoinnehavere over hele verden. Hvis du bor i Malaysia, kan du åpne en personlig PayPal-konto for å betale for kjøp på nettet. Malaysiske kontoinnehavere PayPal har også muligheten til å ta ut PayPal midler til en bankkonto eller et kredittkort. Du kan åpne din PayPal-konto ved å fylle ut et enkelt skjema på PayPals nettsted.

Bruksanvisning

1 Bruk hvilken som helst nettleser for å gå til PayPal.com.

2 Klikk på "Registrer deg" linken plassert i øverste høyre hjørne på PayPals nettsted.

3 Klikk på rullegardinmenyen under "Your Land eller region" og velg "Malaysia". Deretter klikker du på "Kom i gang" knappen under "Personal" delen.

4 Skriv inn din e-postadresse, navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer i de aktuelle feltene.

5 Skriv inn et passord for din PayPal-konto til både "Velg et passord" og "Gjenta passord" feltene.

6 Velg din nasjonalitet ved å bruke menyen under "nasjonalitet". Du trenger ikke å være en malaysisk statsborger for å åpne en malaysisk PayPal-konto.

7 Klikk på "Godta og Opprett konto" -knappen for å åpne Malaysian PayPal-konto. Klikk på "Gå til Min konto" i det neste skjermbildet for å gå til din PayPal-konto.

Hint

  • Du må bekrefte din PayPal-konto for å fjerne eventuelle sending eller uttaksbegrensninger. Klikk på "Link og Bekreft kredittkortet mitt" linken under "Meldinger" sonen på din PayPal-konto, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre bekreftelsesprosessen.