Hvordan åpne en skadet DOC

Kommer over en viktig .doc-fil som er skadet kan være et mareritt. Men det finnes flere måter å åpne filen og lagre innholdet. For å unngå ødelagte filer fra skaper hodepine, utføre nødvendige oppdateringer med jevne mellomrom. Også lagre viktige dokumenter som inneholder viktig informasjon på to steder og i en to formater, så når en korrupsjon forekommer, du har fortsatt innholdet på fingertuppene.

Bruksanvisning

Åpne og reparer .doc

1 Flytt korrupte DOC til skrivebordet ditt. Det er lettere å manipulere den ut i det fri i stedet for fra en mappe.

2 Åpne din versjon av Word. Noen versjoner av Word har en reparasjon-når-åpningsfunksjon. Gå til "File" på menylinjen, klikk på "Open" og velg filen på skrivebordet. Rull ned og klikk "Åpne og reparer."

3 Lagre dokumentet ved hjelp av en RTF forlengelse hvis du arbeider i dokumentet. Gå til "Fil" i menylinjen, velg "Lagre som" og endre navnet på filen med en RTF forlengelse. Lukke filen.

4 Forsøk på å åpne det i Word ved å gå til "File" igjen og bla ned til "Open". Finn .rft filen du lagret, merker du den og trykke "Open" knappen.

Åpne .doc som tekst eller Notisblokk

5 Klikk på "Start" -knappen på bunnen av skrivebordet.

6 Klikk på "Programmer" bla opp og velg "Tilbehør". Finn "Tekst" eller "Notisblokk". Klikk på enten en til å åpne et program.

7 Gå til "Fil" i programmets meny og bla ned til "Open". En dialogboks vises der du vil være i stand til å finne den .doc på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk på den. Det kan åpne i det programmet du velger.

8 Herfra lagre som en tekst eller Notisblokk-fil.