Hvordan åpne en Toshiba Satellite PSPBLU-015009

Hvordan åpne en Toshiba Satellite PSPBLU-015009


Noen ganger er det vanskelig å foreta reparasjoner eksternt til Toshiba Satellite PSPBLU-015009, eller du kan kreve fullstendig utskifting av enkelte deler som batteri, tastatur og skjerm montering. I slike tilfeller kan du forsøke selv demontering av Toshiba Satellite PSPBLU-015009; imidlertid være klar over at åpne den bærbare vil ugyldiggjøre garantien. De eneste verktøyene som kreves for demontering av Toshiba er en flat skrutrekker, Phillips-skrutrekker og en liten plastpose. Du trenger ikke tidligere erfaring med Toshiba Satellite PSPBLU-015009 laptop eller spesiell datakunnskap for å utføre demontering.

Bruksanvisning

1 Slå av Toshiba Satellite PSPBLU-015009 laptop og sørge for at strømadapteren er koblet fra baksiden av enheten.

2 Snu Toshiba Satellite å ta ut batteriet. Dette er viktig for din sikkerhet. Finne omrisset av batteriet på toppen av undersiden av den bærbare datamaskinen; like under dette er utløsermekanismen. Skyv utløsermekanismen for å løsne batteriet.

3 Fjern alle skruene på undersiden av den bærbare datamaskinen med en stjerneskrutrekker. Plasser disse skruene i en liten bag for oppbevaring før du er klar for settes inn igjen.

4 Snu Toshiba Satellite tilbake over. Du vil finne at tastaturet er nå løst, så skubbe det er gratis fra den bærbare datamaskinen sin bolig for å avdekke tastaturet kabelen som går ned til der den kobles til en stikkontakt ved datamaskinen sin base. Skrelle opp den ene enden av denne kontakten forsiktig å trekke ut og fjern kabelen.

5 Fjern tastaturet helt.

6 Finn skruene arrangert langs rammen av Toshiba Satellite displayet. Denne rammen er omkretsen som omgir Satellite skjerm, og dens skruer vil bli dekket med tilslørende plast sel. Bruk tuppen av en flat skrutrekker til å løsne disse selene, og deretter fjerne skruene med Phillips-skrutrekker.

7 Start i et hjørne av rammen og forsiktig skrelle den av og sett den til side.

8 Fjern de to skruene som fester høyttalerne ved hjelp av Phillips-skrutrekker.

9 Fjern metallbrakettene som nå vil bli avslørt på begge sider av skjermen. Ta ut de tre brakettskruene med Phillips-skrutrekker og plassere brak ut av veien.

10 Trekk Toshiba Satellite skjerm litt vekk fra den bærbare tilbake casing å avsløre LCD-kabelen. Den kobles til en stikkontakt på samme måte tastaturkabelen gjorde. Løft opp på en kant av stikkontakten og trekk vaier ut.

11 Trekk Toshiba Satellite skjerm ut.