Hvordan åpne et dokument i Microsoft Word ved hjelp av enkle trinn

Hvordan åpne et dokument i Microsoft Word ved hjelp av enkle trinn


Microsoft Word blir stadig oppdatert og endret, og som et resultat, kan veteran brukere av tekstbehandlingsprogrammet noen ganger finne seg forvirret eller tapt prøver å utføre oppgavene de funnet å være forbløffende lett på den forrige versjonen. Heldigvis har de viktigste kommandoene ikke endret for mye.

Bruksanvisning

Åpne et Word-dokument

1 Slå på datamaskinen og åpne programmet Microsoft Word.

2 Se på toppen, venstre hjørnet, og du vil se en linje med ikoner som skal se ut som et blankt ark, en diskett, en manila mappe og en skriver. Klikk på Manila mappe en gang; for nyere versjoner av Windows, klikker du på Hjem-knappen i øvre, venstre siden av disketten for å finne mappen.

3 Bla gjennom listen over dokumenter som Word har brakt opp i filen, eller skriv inn dokumentnavnet i søkefeltet nær bunnen; for Mac, er søkefeltet øverst.

4 Dobbeltklikk på dokumentet, og det vil ta deg tilbake til hoved hub med dokumentet åpnet.

Hint

  • Den enkleste måten å sikre at du ikke mister noen av dokumentene er å lagre dem alle på samme sted, slik at det å finne dem vil være en rask og smertefri prosedyre.
  • Nye versjoner av Microsoft Word kan være forvirrende for veteran brukere av eldre versjoner av programmet, men de grunnleggende kommandoene være relativt intakt. Hvis du har problemer med din versjon, ikke vær redd for å bruke hjelpe alternativ du kan finne på verktøylinjen, vanligvis funnet i øvre, høyre hjørne.