Hvordan åpne HP Pavilion DC Power Jack

DC strømkontakten er en av de mest defekte komponenter på HP Pavilion-modeller. Det er billig å erstatte, som strekker seg hvor som helst mellom $ 3 og $ 10, men betaler en datamaskin tekniker til å gjøre det kan koste hundrevis. Mens åpne strømkontakten er ikke en lett oppgave, å ta tid og lyst til å gjøre det kan spare deg for mye penger.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen, koble fra strømledningen og ta ut batteriet.

2 Snu datamaskinen og fjerne alle synlige skruer fra bunnen av den bærbare datamaskinen. Fjern eventuelle plater fra bunnen etter å skru.

3 Ta ut harddisken og plassere den i et sikkert område, slik at det ikke vil bli forstyrret.

4 Fjern skruene fra hengslene på lokket og noen på baksiden av den bærbare datamaskinen. Vend den bærbare riktig side opp. Vær forsiktig i å gjøre det, siden lokket er ikke stabil på dette punktet, og er fortsatt koblet internt.

5 Forsiktig lirke av panelet som dekker høyttalerne. Fjern eventuelle skruer som er synlige og frakoble kabler som kan kobles til høyttalerpanel.

6 Løft tastaturet og fjerne skruene hvor tastaturet er sikret. Fjern eventuelle synlige skruer etter at tastaturet er tatt ut.

7 Trekk fast på plast kontakten som festes på lokket (monitor) til baksiden av datamaskinen, og slå PCen på nytt, slik at tastaturet siden vender opp.

8 Hvordan åpne HP Pavilion DC Power Jack

Skruer holde tilkobling av eksterne enheter på plass.

Ta ut skruene som du kan se på tastaturet side og eventuelle skruer som er synlig på venstre og høyre side av maskinen. Skruene skal fjernes på sidene vil bli plassert der eventuelle eksterne enheter koble til den bærbare datamaskinen, for eksempel en skriver eller en ekstern skjerm.

9 Fjerne sølvet panel som var under tastaturet. Fjern eventuelle skruer som viser når panelet er tatt av.

10 Hvordan åpne HP Pavilion DC Power Jack

En bærbar fan ligner på denne.

Fjern skruene som holder viften. Viften vil være opplagt etter fjerning av sølv panel som var under tastaturet. Det er vanligvis plassert på baksiden av datamaskinen, og kan være på enten høyre eller venstre side. Ikke fjern fan etter å ha tatt ut skruene.

11 Fjern eventuelle skruer som kan kobler viften ventilere fra viften. Det er ca 4 inches lang og ligger ved siden av viften. Det er stykket som varm luft reiser fra når maskinen er i drift. Du kan nå fjerne viften og lufte fra PCen.

12 Hvordan åpne HP Pavilion DC Power Jack

Hovedkortet består av hundrevis av små deler.

Koble fra eventuelle ledninger som kan hindre hovedkortet blir fjernet. Hovedkortet er et tynt, grønt kretskort med ledninger og andre elektroniske komponenter, og går nesten hele lengden og bredden av den bærbare datamaskinen.

1. 3 Ta ut skruene som montere hovedkortet til bunnen av datamaskinen boliger. De er plassert tilfeldig gjennom hele hovedkortet. Vær forsiktig når du løfter hovedkortet ut av datamaskinen. Ikke bøy eller bøy det.

14 Varm opp loddetråd leddene som holder DC jack til kretskortet med lodding pistol og absorbere smeltet loddetinn med lodding flette. Løft jack av brettet.

Hint

  • Organisere deler og skruer sammen og i den rekkefølgen de ble fjernet for å hjelpe til med montering.
  • Ikke alle HP Pavilion modellene er identiske. Det kan være flere skruer eller noen få skjulte de hindrer fjerning av enhver komponent i veien. Hold snu datamaskinen på jakt etter flere skruer og trekk forsiktig på deler for å se hvor de kan festes.
  • Siden den bærbare datamaskinen vil bli tatt fra hverandre, er nå et godt tidspunkt å rengjøre deler og sørg for at den er fri for smuss og støv. Dette kan forbedre datamaskinens ytelse.
  • Enhver form for forstyrrelse av harddisken kan føre til at datamaskinen ikke fungerer, eller ikke klarer å jobbe i det hele tatt. Sett det på et sted der ingen kan bump det. Bytte ut harddisken er mer kostbart enn en strømkontakten.
  • Vær nøye med å fast koble deler med ledninger eller datamaskinen kan ikke fungere skikkelig.